Brnabić: Nikad nisam rekla da je projekat Jadar loš po Srbiju

Ostavite komentar


  1. Sram te bilo, ti ces koliko sutra da se preselis u Pariz ili London, sa novcem koji si “ zaradila“ mozes i na mesec. Kad je tako bezbedno sto se ti sa porodicom ne preselis u bluzinu rudnika.

  2. Gospođo vaše mišljenje nije merodavno, stručnjaci i SANU su rekli da je rudnik štetan i da nam netreba. Poljoprivreda i zalihe čiste vode su nam potrebni a ne rudnik zapamtite stalo izmišljste i dajete pogrešne informacije.

  3. Nisi ti nikad ništa ni rekla. Tačka. Ti samo otvaraš usta a Vučić je trbuhozborac.

  4. Moze joj se! Oni vec 12 godina neprekidno i svakodnevno lazu. I ne kriju. Ono sto je zastrasujuce je koliko idolopoklonika veruje u ono sto kazu. Ovakvo „ispiranje mozga“ verovatno je jedinstveno u istoriji.

  5. Znamo da Ana Brnabić može da kaže samo ono što odobrava Aleksandar Vučić. Rio Tinto je ekološka katastrofa kao što je dvojac Vučić-Brnabić naša politička katastrofa.

  6. Наравно да није лош за Србију.
    Када сви знамо, Србија то је АВ АВ АВ он је све и свја уздуж и попреко државе.
    А познат ( у “ пословним круговима “ ) по надимку „ А колики је мој део ? “

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.