Brnabić: Nova Evropska komisija daje razloga za optimizam

Ostavite komentar


  1. Možete vi da blejite do mile volje. Dok se poglavlja ne pozatvaraju, a nijedno vam još nije uspelo da ga zatvorite, nema napretka.

  2. Poglavje 27. Poglavje o ekologiji. 80% nema kanalizaciju. Nema je ni u vecim gradovima svugde. Kad sam radio u BG, ziveo sam u Kosovskoj ulici par godina. Grejanje na elektriku, par 100m od skupstine SFRJ! Kaze mi vlasnica stana, da je i 40 godina kasnije jos uvek tako. Kanalizacija, koliko je i ima, uliva se nepreciscena u reke. Iz kojih se opet distribuira pijaca voda u jave vodovode. U SRB smao jedan grad ima sredjeno preciscavanje otpadnoh voda i ciscenje pijace vode, to je Sabac, cini mi se? Da ne pricam o deponijama, kojih je od malih, pa do najvecih po SRB hiljade i hiljade. Kako „legalnih“, tako i nelegalnih. U prevodu, ekologija kao u Indiji otprilike. Moza Brbljavicka da prica koliko hoce, ali vi u EU ne mozete, dok sve to ne sredite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.