Brnabić: Obradović nije uzbunjivač, nije poštovao zakonske procedure

Ostavite komentar


  1. Da jje Obradović uzbunjivač rekli su i objasnili svi eminenti pravnici, bivše sudije Vrhovnog kasacionog suda, bivši poverenik za informacije od javnog značaja ….
    Vlast je jedina koja u osporava status uzbunjivača iz proceduralnih razloga jer je Obradović otvorio pandorinu kutiju. zvanu Krušik.

    1. Ta pandorina kutija se zove Drzava. krusik je uvek bio olicenje i ogledalo drzave. Od vremena Tita pa na ovamo?

  2. Zakonski uslovi su bili ispunjeni u slučaju „Savamale“ , pa se policija nije odazvala pozivu građana ili šta je sa poštovanjem zakona u slučaju paljevine kuće novinara,ili Jutke „Don Juana“ ,itd. .

  3. U tom slučaju da oprostimo i ne istražujemo zloupotrebu položaja, muljanje sa cenom naoružanja na štetu državne kompanije… Samo ćemo da zažmurimo jer Obradović nije poštovao zakonske procedure. Bagro!

    1. Svi zajedno gresite kada je rec o Krusiku, jer tu nema govora o korupciji Posto „kupljeno oruzje“ nije ni placeno, ovde se radi o cistoj kriminalnoj pljacki !?

    1. Što se mene tiče, najveći uzbunjivači u našoj zemlji ste vi premijerko I vaš mentor. Kas god vas vidim ili samo čujem, od muke mi se uzbuni sva krv u organizmu i jurne u mozak.

  4. Ma da, .. ni opozicija nije postovala vase procedure nego nece na izbore? Sram ih sve bilo!
    Nego, … kada smo kod procedura’, … sta kaze Ustav Srbije i Zakoni o tome da premijersku poziciju u Srbiji drzi strani dravlja(nka?)nin, (Republike Hrvatske)?!

    1. A Lesnjak je uzbunjivac.? Covek koji je po vlastitom priznanju umedijima, reketirao ljude, je uzbunjivac, a nije okrivljeni. I to je po zakonu, kako ova, novonapredna ustva, rece.

  5. Kako te bre nije sramota. U srbiji ne poštuje Zakon prvo Predsednik države, Predsednik Vlade i ministri.

  6. …nema vise smisla komentarisati sve ‘nebulozne izjave i dogadjaje..’predsednika ili predsednice vlade – sta li je vec…nista se ne menja… „pravna drzava je pravna drzva..“mi postupamo po zakonu…cinizam – pljuju nas , a mi treba da kazemo..’gle izgleda pada kisa..i tako svaki dan…’radi nam one stvari…’bez one stvari

  7. Pravna drźava,? U kojoj se javno preti tużiocu? Za neke je vrlo pravna, za neke malo manje.

  8. Vlasti neodgora kada se otkrije afera poput Krušika,marihuane…jer gube tlo pod nigama.Da nadležni organi rade svoj posao mnigi bi bili na robiji.A Brnabićka priča priču koja je nerealna.

  9. Ana kad Obradović nije uzbunjivač onda budi ti kad si tako pametna pa ga pitaj za lopove i onda ih ti prijavi i pokupi nagrade.

  10. Znaci zato sto nije ispostovana procedura – puj pike ne vazi, jel tako? Nema veze ako je bilo zloupotreba jer taj ko treba o tome da brine ne radi svoj posao ocigledno? Bas lepo, bas drzava da covek samo pozeli da zivi u njoj.

  11. Nigde ne vidim da je rekla da se nešto neće istražiti, samo je rekla da Obradović nije uzbunjivač, što i sam smatram. Naravno, nije rekla ni da će se istražiti. Ja sam za to da se treba istražiti, jer je sve jako sumnjivo.

    1. Kontradiktorni ste. Sumnjivo, a A. Obradovic da nije, po Vama, uzbunjivac. Naravno da je uzbunjivac!!!

  12. Obradović je više od uzbunjivača. Lopovi i jataci, sudiće vam narod kad – tad. Zar stvarno mislite da ćete se izvući?

  13. Kako znate da nije uzbunjivač, da li vam je to rekla javni tužilac? Bez obzira, neće vas oprati ni Sava ni Dunav.

  14. Kako je olako prošao predlog da se Tehnički pregled plaća 4000
    Razlog : da se smanje udesi i šta bi osta 4000 din tehnički a broj udesa nije smanjen,
    Sada ide ponovo Eko taksa 1200 din iduće godine ,dok zavuku ,kasnije će biti 2000 pa sve više pa opet novi nameti ,a ovce ćute i plaćaju globu tupsonima od doktoranata.

  15. Obradović bi po vašem bio uzbunjivač da je aferu prijavio vama. Gospodine/gospođo kako je mogao da prijavi vama kada ste baš vi iz vlade umešani u kriminal, da jeprijavio direktoru on umešan, da je prijavio policiji ministar policije umešan, da je prijavio vama to bi i danas ležalo u nekoj frioci ( kao slučaj Babić koji i dalje obavlja funkciju direktora koridora Srbije ),A Obradović bi bio žestoko ucenjen. To bi po vašim zakonima bio uzbunjivač.Obradoviću je jedino ostalo da obavesti medije i on je istinski HEROJ Srbije.

  16. Odlicno, onda nije ni Edward Snowden, nije ni on postovao zakonsku proceduru USA. Branite neodbranjivo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.