Brnabić: Očekivali smo otvaranje granice Crne Gore, odluka je bila politička

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da je citam ali je jasno da je ozdravljenje 4000 ljudi u jednom danu bila politicka odluka.

  2. Želja će vas biti. kako se razvija epidemiolopka situacija u Srbiji, porast oboljelih, nova žarišta, ta granica se neće otvarati još dugo ili uopšte neće. Žalosno je da kao država nijeste u stanju da obuzdate tu epidemiju. Ili ste poslušali predlog Nestorovića da je „sada trenutak da se svi zarazite“?

  3. Jesu li ovo neka nasa nova provokacija, jer upravo sam pogledao i nigde u crnogorskoj stampi ne pise da se otvaraju granice za Srbiju. Vec smo jednom to uradili kada smo mi otvorili granice pa pustili pricu da se u Crnu Goru moze ici slobodno a da njih ni pitali nismo. Ima u njihovim medijima samo stav jednog clana vlade kojim kaze da ce oni traze dodatna objasnjenja otkud se u jednom danu izlecilo 4.500 ljudi? Jos malo ce mo biti sampioni da imamo vise izlecenih nego sto smo imali zarazenih. I sta sada, Brnabicka nas je pozvala bila da tamo ne idemo, jeli nas sada zove da idemo ili je samo vazno da pokazemo da Crna Gora mora da igra kako god mi da sviramo ?

    1. Naravno da ne pise jer granicu nisu otvorili. Ona je ovo izjavila tako lako, presla preko onoga,sto je rekla i proglasila granicu CG otvorenom u ime same vlasti tamo. Prosto me je sramota ovakvog ponasanja. Crnogorci sada mogu bez problema da nam drze granicu doveka zatvorenom jer na ovo gledaju kao pokusaj manipulacije, a ni diskurs premijerke ostaje katastrofalno isti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.