Brnabić odgovorila na Đilasovu izjavu: Prema “rangu i činu” onog koji se prvi oglasi, znamo kolika je njihova frustriranost

  1. „Razmisljala“! Pa se prva javila na prvo javljanje! Ona misli! A juce, prekjuce, cele prethodne nedelje? Sto se pravi bl esava, misli da oni u zabitima ne znaju ko je ona? Ne dao joj bog da Vucic ode, prva bi je Milica lazljivica zgrabila za gusu!

  2. Kod vas je još gore.
    U većini slučajeva se prvi oglasi najviši po rangu i činu.
    Veliki stepen frustracije. Radikali to vuku još iz devedesetih godina.

  3. Brnabićka je razmišljala.

    Niko od građana ne želi prisnost sa predsednikom države. Građani žele da imaju normalnog predsednika, koji se pridržava Ustava i zakona, i prema svima se odnosi sa uvažavanjem.

  4. Ne treba trošiti reči na Anu Brnabić!
    Samo mogu reći: jadno i ponižavajuće. Ali živeti u Jovankinoj vili na grbači gradjana Srbije mora da se plati ovakvim nebuloznim izjavama.

  5. Po navici, opozicija se hvata za slamku spasa, kako bi održala kakav takav rejting. Uzaludan je svaki posao zasnovan na lažima i manipulacijama, to svaki zdravorazuman čovek zna.

  6. U celoj ovoj prici oko litijuma fali jos samo nalog za hapsenje svih nasih patriota koji su ucestvovali u ovoj tuznoj prici. Sve drugo znamo i imamo sve dokaze na tacni. Nasi uzimali pare, trosili i zamajavali narod a Rio Tinto klika skupljala papire i cekala trenutak kad ce Nemci i ostali krenuti i akciju za koji nasi vec unapred znaju da je za nas izgubljena i da ce nas kostati milijarde ako ne dozvolimo kopanje.

  7. Verovali ili ne: 

    Expo Sebija 2027 je SPECIJALIZOVANA izložba (Specialised Expo) sa temom „Play for Humanity: Sport and Music for All“.

    Za specijalizovane izložbe važi da „are smaller in scope and investments and generally shorter in duration“. 

    Na wikipediji (https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_world_expositions)  po raspoloživim podacima, specijalizovani expo u Južnoj Koreji, koštao je 176,9 miliona dolara, odnosno 158 miliona eura po današnjem kursu, dakle doslovno preko 100 puta manje od planiranih troškova srpskog, koji se rade praktično potpuno bez tendera, odnosno po principu „kume, skloni ovo, a posle će se dogovorimo“.

    Samo kamate na 17,3 milijarde eura, koje planiraju da sklone će iznositi preko 860 M eur iliti nekih 30 bolnica u Boru ili zrenjaninskih fabrika vode godišnje, birajte sami šta vam više treba.

    Osim toga, Koreja ima 8 puta više stanivnika i tema izložbe je bila povezana sa njihovom ekonomijom („The living ocean and the coast“).

    Ovako gledano ovo sa Litijumom je ili uslov da dobiju pozajmicu koju onda mogu da sklone preko Expo projekta i/ili samo odvraćanje pažnje jer je stotine miliona je već potrošeno. Litijum cemo kroz koju godinu dati umesto kamate.

  8. Ствар је врло једноставна,Рио Тинто има сигурно све папире које је нека власт потписала.Па изволите господо,на РТС покажите све шта имате,и да зна народ ко га је продао,овако можемо да се препуцавамо у недоглед.

  9. Znaci vi ste u delirijumu,jer se Oskar stalno oglasava i lobira za RT.Izdao je KiM,unistice sve,samo da ga zapad ne dira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.