Brnabić: Odlazak mladih i obrazovanih problem mnogih zemalja, ne samo Srbije

Ostavite komentar


  1. Svaki građanin Srbije ima nekoga ko se trajno iselio u inostranstvo . Procenat Srbskih emigranata je veći nego u zemljama zahvaćenih ratom . I taj procenat se stalno povećava od dolaska naprednjaka na vlast.

  2. Tako je fikusu. Problem svih zemalja gde su na vlasti slicni Vama, gde ljudi koji imaju znanje i vrede ne mogu da dodju do pristojnog zaposlenja. I sta nas i njih briga kako je u tim zemljama ako mi zivimo u Srbiji, kao i ti dragi dobro placeni fikusu koji ne radis nista da to promenis, osim sto trosis nas novac.

  3. Zasto moras stalno da lazes, kao nesto neznas, pa kakve si strucne ministre birala, ili ti je to Vucic ostavio u amanet, ALA IMAS DOBAR TIM, NIJE NI SLJ LIGA, A KAKV TI JE SAMO TIMSKI RAD

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.