Brnabić: Odluka o proglašenju vanrednog stanja bez Skupštine Srbije nije bila bahata već odgovorna

Ostavite komentar


  1. Pa onda ukinite Skupstinu jer i inace imate ubedljivu vecinu i znate koje ce doluke biti donete…Odavno nisam cuo ovako glupavo rezovnovanje i opravdanje, sto i nije cudo posto pokusava da se odrbani neodbranjivo! I tako dodjosmo do apsurda da Skupstina moze da se sastane tokom vanrednog stanja,a ne moze pre njega, I da moze da ga ukida ioko ga nije donela…a usput I da se sagalsi sa njim, kao da moze da se ne saglasi, ondnos ponisti proslost!! Svaka cast na vrhunskom ponizavanju Skpustine i zdravog razuma.

  2. Sve smo mi odavno razumeli, ti si poslednja koja treba nesto da objasnjava.

  3. Bas tako …Ustedeli su 250 dnevnica , 250 obroka u skupstinskom restoranu , i ta sredstva preusmerili , za kupovinu maski, respiratora…itd.

    1. Nadoknadice dnevnice u maju. Naplatice duplo da su bili. Iz svog dzepa ne jedu svakako, krkace negde drugo na racun opstine, da im stomaci ko u praseta ostanu.

  4. Ovi SNS-ovci su se potpuno izgubili i u vremenu i prostoru. Guraju skupštinu da ukine nesto što ona nije ni uvela. Očigledno više ne znaju šta će sa sobom, niti gde im je glava a gde rep. Nema im spasa!.

    1. Kukavičlik i zatipljenost naroda je adut koji poništava to, tako da mogu opet da dobiju izbore.

  5. Od 6. do 16. marta, pre uvođenja VS je bilo ukupno 57 registrovanih slučajeva u periodu od 10 dana. O kakvom naglom širenju se ovde radi. Sada na dnevnom nivou ima duplo više registrovanih slučajeva. Kako vreme prolazi istina će izaći na videlo, a daće Bog pa ćete svo troje odgovarati pred narodom zbog zloupotrebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.