Brnabić opet o izveštavanju Danasa, N1 i Nove o Vučiću

Ostavite komentar


  1. Izvinite, ali da li „preCednik“ ima svoju sluzbu za komunikaciju, sekretare, PR-ove ? Sta radi Suzana, Brnabic broji tekstove o Vucicu? I da li premijer u opisu poslova ima zadatak da „brani“ Vucica? Jadno je ovo stvorenje, koje je Gazda namestio na celo neke skupine poslusnika, koju zove Vladom.

  2. Ne da je Brnabić samo cenjeni ekspert za strateške inovacije u ovom osetljivom, fluidnom trenutku koji karakteriše prekompozicija dominantno globalističke strukture sveta ka multipolarnom uređenju sa Balkanom, tj. Srbijom kao jednim od centara moći, već je i matematički genije koji nam je sračunao koliko se dnevno negativnih tekstova na račun Vučića objavljuje u slobodnim medijima. Ja lično proveravala na digitronu. Tačno, na treću decimalu.

  3. Ucuti vise bre, dosadila si i bogu i narodu. Radi posao koji bi trebala da radis, posto nisi od naroda izabrana, nego da svake nedelje ides na ruzicastom paklu da „branis“ tvoga sefa od navodnih uvreda medija United Group-a.

  4. Досадили сте обоје он се не скида са Пинка стално има неке објаве.!!

  5. E pa da se i ja slozim jednom sa čaletom.Stvarno,bilo bi dobro da nas nista ne obavestavate o doticnom.Muka nam je od njega odavno.

  6. Pazi da ne zakasniš na „bal vampira“ kod INFORMERA! Da imam moć da vas tako grupno sve sa pašnjakom prebacim u p.m ,!

  7. Pa kako vas više nije strah sebe samih koliko mrzite ..zar ne primećujete da ste sami sebi dojadili..sve vas je manje

  8. Bravo za komentare.Premijerka mora da se uvlaci sefu jer ne rafi svoj posao nego posao piara SNS.

  9. Znaš ti kada je setva bila?Sada ste podigli dizel da berba kuruza bude najskuplja u istorij.Napravila si državu gladnih paora,čitaš novine i polemišeš,radi nešto….

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.