Brnabić: Opozicija bojkotom hoće da prikrije malu podršku građana

Ostavite komentar


    1. Pa ti Sladjo onda, kao i SNS, imate razliga za uzivanje, a nesto se mnogo plasite bojkota….

      1. Opozicija (kakva, takva je) ukazuje na najgoru vladavinu u istoriji ove države, a strah od bojkota je zato što građanstvo već duže bojkotuje izbore (jer nema izbora) + podrška „opozicije“ u bojkotu = izbori nemaju legitimitet. U tom slučaju mora da se slaže (ukrade), a po proverenom receptu znamo kako se to završava.

    2. Stara taktika: kad popusta snaga, e tad navali najjace. Zato sluze dveri…da prionu!
      Daleko od toga da smo za ovo sad, ali za one karikature, prodavce magle, 1 leka za sve bolesti, vrhunske manipulatore, pajtose, svi za mene-a ja za sebe, arogantne pozere, najgore ljude, hejtere, sto jedan drugog ne mogu ocima da vide a pravili bi koalicije, prazne neljude – e za njih nije niko. Ni da cuje.

  1. Ne mogu da dokazem, ali bih smeo da se kladim da kada bi ti bila na izbornoj listi „Ana Brnabic“ ne bi imala vise od 0,5% glasova. Ako bi imala i toliko. Zbog toga je ruzno, licemerno i bahato da solis pamet strankama i politicarima koji imaju manje glasova nego SNS, jer svi imaju vise od tebe.

  2. Pa ti si premijer sa kolikom podrškom? 4-5x manjom nego opozicija. Ajde ipsos da vidimo rejting od Ane Brnabic koja je na najmocnijoj funkciji u državi.

  3. Za razliku od tebe koja skrivanjem iza Aleksandra Vucicuca prikrivas potpuni uzostanak podrske!

  4. Pod ovakvim uslovima laži,prevara,tv trovačnica ,ucena,kupovine glasova…….Normalan čovek se zgrozi.Probajte jednom da igrate pošteno mada je to od vas glupo očekivati,nemate kapacitet da odigrate pošteno.Sada glumite svadju sa Koferčetom kako bi oni preuzeli ulogu opozicije ,opet spin prevara,dogovoreni izbori….Što upošte trošim svoje vreme na objašnjavanje prividnih stvari….

  5. da li ćete vi sami da izađete na izbore da vidimo vaš rejting ? ili ćete da se šlepate i preko tuđeg imena da uzimate funkcije ?

  6. O cemu vi pricate? A sta biste rekli na to kada bi jedan dan pohapsili sve te krupne, srednje i sitne lopove i njihove saucesnike iz „opozicije“ i izveli pred sud? (Imaju podrsku zapada, bar po tom pitanju. I u to se ne dira, ali se zna!) I da sudjenje bude sa tv prenosom. Sta bi ostalo od zutih i njenih rezervnih stranki? Odakle vam ideja i smelost da vi trazite nesto?! A, da, to kod vas ne igra nikakvu ulogu….kod vas nista ne igra ulogu…Jel imate vi neki, ikakav cilj posto ste sve ideologe najruznije proterali kroz bilion cistki?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.