Brnabić: Opozicija ima samo dva zahteva, to je privatni interes tajkuna

Ostavite komentar


  1. Vi ste, još uvek, predsednica Vlade. Šta ste uradili povodom toga? Gde vam je MUP, ministarstvo pravde, … ili ne radite svoj posao, da zaštitite građane ili izmišljate. Nije vaš posao da kukate po novinama. Radite nešto korisno.

  2. „Brnabić: Opozicija ima samo dva zahteva, to je privatni interes tajkuna..“
    – Ova opet izvrće istinu ! U vreme čije vladavine se u Srbiji stvorilo 48 milijardera i 33.000 milionera, deviznih naravno !? Čijih je to 30.000 ljudi uvezlo prošle godine automobile skuplje od 20.000 EUR !? Podaci su od Poreske, Forbsa i Carine…

  3. Od 2012 je napravljen neverovatan broj NOVIH TAJKUNA, KOJE SE NE ZOVU TAJKUNI NEGO OSKAROVI KUMOVI

  4. Djilas je bio samo kratko gradonačelnik Bgda, pre toga se nije nešto bavio politikom. To je počeo od kad ste vi na vlasti. Dokle ćete zlonamerno da lažete? U nekim državama se za to ide na robiju.

  5. Ako Ana Brnabic ne shvata a ona mnoge atvari ne zeli da shvati opozicija pod jedan zeli uredjenu pravnu drzavu Srbiju pod dva da se skinu nesposobni partijski kadrovi od vrha do dna i pod tri da izbori budu posteni .

  6. Сви српски тајкуни су чланови СНС странке, то значи њени саучесници, јадна цица у мишоловци.

  7. G-djo, ne traži opozicija nacionalnu frekvenciju za nezavisne medije jer nema preča posla nego da puni Šolakove džepove, već zato što je narod u Srbiji tragično neinformisan i preko vaših medija dezinformisan. To je uslov svih uslova da vi ostanete i dalje na vlasti, inače razmere korupcije, kriminala i bezvlašća su tolike da bi malo koji punoletni gradjani u ovoj zemlji glasao za vas da su mu poznate činjenice koje izvrćete i brižljivo skrivati od najšire javnosti. Glasajući za vas ovaj narod direktno radi protiv sebe i protiv interesa svoje zemlje.

  8. Da sam ja novinar,kojim slučajem,ne bi ni prenosio ono što ovi sektaši laprdaju,jer su se i sami jadni, pogubili u svojim lažima..to su toliko bolesni egoisti,da će ih studenti izučavati na medicinskim fakultetima,smer psihijatrija..ali će naravno pre toga završiti u ludarama i zatvorima,bogu hvala..jer tamo i pripadaju

  9. KULTURA, BEZ KULTURE!

    Visoko kotirana premijerka u očima ΛV je nevaspitano i nekulturno da seje mržnju, što joj ne priliči kao obrazovanu i poprimila amričku kulturu i ponos bez ponosa, a gospodu Božić i Georgijev približila ih Hitleru sa njihovim strahopoštovanjem prema Adolfu Hitleru. Kako nije sramota Anu da se služi sa nakaradnim seljačkim jezikom, a premijer(ka) je u Srbiji. Možda pomenuta gospoda je uvredila neprimereno premijerku ili premijera, te im vraća nevaspitano, nekulturno i neprimereno za jedne akademske građanke, a nakaradnim seoskim, da mi ne zamere kulturni seljani, vaspitanjem i ponosom. Kako li će vaspitavati “sina” kada se ovako javno izražava i ponaša. Šta očekuju od nje poslanici u Narodnoj Skupštini, nekultura, omalovažavanje i bez ikakve tolerancije. Videće se, dok je ne oteraju iz Skupštine kao nevaspitanu, nekulturnu i bezobraznu personu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.