„Opozicija nije protiv iskopavanja litijuma, već protiv vlasti“: Brnabić o protivljenju opozicije projektu „Jadar“

Ostavite komentar


  1. Klasična zamena teza.
    Poštovanje zakona i standarda kao u slučaju Ling Lond.

  2. To je elementarna stvar da je opozicija protiv vlasti i da želi vlast.

  3. Brnaba opet nije ukapirao, u opisu posla opozicije je da bude protiv vlasti.

  4. Opet lažeš, opozicija je i protiv vlasti i protiv kopanja litijuma, a posebno protiv toga da ova vlast kontroliše ekološke standarde prilikom kopanja litijuma, zato što kocke na Trgu u Beogradu okrećete naopako i tri puta vam propadaju. Običan put koji su pre 500 godina znali iz prve da naprave, vi ne znate ni iz trećeg, zato što se tri puta ugrađujete u cenu jednog te istog posla.

  5. Mnogo toga ne zna a petlja se u sve u drzavi i uglavnom ispadne smesna.Iskopavanje litijuma i biznis administracija koju je zavrsila , nemaju nikakvih dodira i ne treba da glumi da se razume.Opozicija voli drzavu a Ana Brnabic udobnu fotelju i funkciju za koje je spremna da ne budem grub da izigrava dvorsku ludu sto njenom sefu odgovara.

  6. Ma jok,Ana….napravi ti lepo vikendicu u Nedeljicama,pa vikend tamo da provodis sa svojom partnerkom ,kad krene rudnik. Pijes vodu,gajis poneku vocku i uzivate. Onda nece biti problema! Moze li tako?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.