Brnabić: Opozicija neće izbore nego da kadrira na ulici, tu su i kvazipoljoprivrednici

Ostavite komentar


  1. A ja sanjao noćas da na Pinku kod Sarape gostuju Jeremić, Obradović, Dđilas, Aleksić…

  2. Vidim premjeka je dobro raspolozen razvukla usta do usiju,mora da joj je super U Jovankinoj vili treba da se uziva dok se moze,a njoj se sad moze.

  3. Postavljena ili posadjena kao zumbul,
    I priča o izborima -nije je sramota jezika……

  4. Zaista do sada nisu „bežali od narodne volje“. Ali imaju odlične šanse da se oprobaju u bežaniji.

  5. Čale,obuzdaj hormone. Sina za ruku, zagrli suprugu i u park.Pusti seljake na miru.Ko vas iz vlade šta pita. Šef to rešava.A,ti i Marjan.Čudo!

  6. Pitam se samo dokle će igrati na kartu zavadi pa vladaj i dokle će narod nasedati na tu otrcanu kartu.Nije im teško kad narod uvek nasedne na istu foru.

Ostavite komentar


Politika

Dragan Milić za Danas objašnjava zašto je hvalio Miloša Vučevića i odgovara na optužbe da je SNS saradnik 10

Dragan Milić za Danas objašnjava zašto je hvalio Miloša Vučevića i odgovara na optužbe da je SNS saradnik

Dragan Milić, predsednik Pokreta za decentralizaciju Srbije (PODES), odgovarajući na kritike da je u niškoj skupštini hvalio premijera Miloša Vučevića za to kako je kao gradonačelnik vodio Novi Sad, kaže za Danas da ga je pohvalio samo za ukidanje opština u tom gradu, te da je isečak koji je objavljen na društvenim mrežama izdvojen iz sednice koja je trajala 18 sati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.