Brnabić: Opozicija će tražiti da Vučić ne može da pozajmi ime listi. Gde to još postoji?

Ostavite komentar


  1. Zbog opisanog pristupa Borisa Tadića, dogodili su se beli listići, i vi ste pobedili.
    I ne može se posle 12 godina govoriti o bivšim vlastima, jer ste i vi bili bivša vlast koja je donela sankcije, najveću inflaciju na svetu i na kraju bombardovanje i kapitulaciju na Kosovu.

  2. DA JE TO, A NIJE TO, ZAŠTO?!

    Ana Brnabić izgleda da ne poznaje ulogu predsednika i koje je njegovo pošteno ponašanje prema svim građanima i građankama Srbije. Korišćenje imena predsednika države i lično njegovo aktivno i javno uključivanje u jednopartijskoj predizbornoj kampanji, pa makar bila i SNS je nemoralno i suprotno Ustava i Izbornog zakona. Predsednik koji obavlja funkcije predsednika države, premijera, ministar svih ministarstava, Ustav, Zakoni je sukob interesa, a imenovani funkcioneri samo aplaudiraju šefu, klimaju glavom i uvlače se njemu sa svih strana.Gde je tu poštenje, moral i ljudkost i važnost predsednika da je predsednik kompletnom stanovništva države i samom sebi, a ne odabranim ljudima.

  3. Anči,
    On je predsdnik svih građana.
    Ne može da favorizuje jednu stranku!
    Da li treba pojašnjenje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.