Premijerka Brnabić sa partnerkom Milicom stigla u London gde će prisustvovati sahrani kraljice Elizabete (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Naravno,Vučić i Brnabićka su napravili haos u Srbiji tim Evroprajdom i protestima ,a onda se ona pokupila i otišla u London na sahranu, a Vučić u Njujork na zasedanje Generalne skupstine UN na kojoj će pročitati govor u praznoj sali. Komentar: neka tamo ostanu što duže, jer bez njih je ovde u Srbiji mir i stabilnost.

  2. У ком својству је тамо отишла њена партнерка, Милица?

  3. Šta će na službenom putu naše službenice njena partnerka? U kom svojstvu je ona tamo? Nije ovo ljubavni izlet za dve osobe, to je sahrana na koju idu samo pozvane osobe. To putovanje bi trebalo da plati iz sopstvenog džepa i da putuje u slobodno vreme. Sramota. Dobro nije i mamu povela da se porodično lepo provedu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.