Brnabić: Otvoren klaster 1

Ostavite komentar


  1. U čemu smo napredovali, za boga miloga??? U zaduživanju bez pokrića, korupciji i nepotizmu do besmislenosti ili u dezintegraciji državnog sistema tako da će i cena mladog luka na pijaci zavisiti od AV-a?

  2. Slika govori vise od 1000 reci. Na slici su osobe koje nama svima kroje kapu, goooooodinama.

  3. Ne vidi se napredak u našem pravosuđu. Jedino šta je naša država gurala da promeni, jeste da onemogući siromašnog građanina da komentariše rad Vlad i lokalnih samouprava, jer neće biti u mogućnosti da se brani od optužbi moćnika pred sudom proguraju li se izmene zakona.

  4. A klaster se deli na sektore, dok se sektori dele na odeljenja. I tsko redom …

  5. Otvreno je 10 od 28 stavki, veliiiiiki naprednjacki napredak za samo par hiiljada godina.

  6. Dok ona otvara klastere a nema pojma o čemu,ljudi na svemirskoj stanici otvaraju solarni panel.U unutraš josi bezbroj zastavica zemalja al Srbije nigde jer je ovde planeta Zemlja ravna oča koju promobiše SPC.

  7. Za ovakav rezon vlasti u Srbiji V.I. Lenjin je imao izraz-KORAK NAPRED, DVA KORAKA NAZAD.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.