Brnabić: Ovo je slobodna zemlja, ne mogu da naredim da se list Nova štampa

Ostavite komentar


  1. Više ovo ne zaslužuje nikakav komentar, jer ovo polako ali sigurno prevazilazi i vučića.

    1. Uz ove strucne analize poznavalaca informacija i stanja u politici, privredi i DeBeju… zamolio bih i za najbolji sastav nase fudbalskr reprezentacije, i taktiku za WC.
      Hvala unapred.

  2. Ali naređuješ da se ne štampa. Jesmo ludi i glupi što vas trpimo, ali poneka vijuga nam, posle vašeg ordinarnog ludila koje defecirate po celom društvu, ipak radi. Lustracija, tj. politička opstipacija za političare (ovakve i onakve) pa da progledamo.

  3. Ali možeš da zabraniš štamparijama ( telefonom ili trećeg lica) da ne sme da ga štampa.

  4. Ali zato možete da naredite da se ne štampa.
    Vi ste najveći promašaj Srbije u zadnjih dvesta godina.

  5. Svakako da ne možeš da narediš da se Nova štampa, ali zato ti, ili neko iz tvoje organizacije, itekako zabranjuje da se list štampa.
    A tebi ja važno da si poslušna i podobna jer su to danas najvažnije osobine kod velikog Šefa.

  6. Ne možeš da narediš da neko štampa, ali zato možeš da uteraš strah u kosti svakom ko pomisli da štampa bilo šta što ne slavi tvog vodju. Sramota!!!!

  7. a kada bi Šef zamolio, onako “pristojno“, kao kad se imenuju ministri, našla bi načina?

  8. Ne mozes da zabranis javno, ali zavrcete slavine (finansijske) punom snagom. Dajete i sakom i kapom („legalno“ i legalno) podguznim muvama koje se zovu – pa’i sad – mediji.

  9. Pa zašto ne štampane van zemlje,jeli to neki problem,u Srbiji mogu samo režimske novine da se štampaju,vidim polako i list DANAS postaje njihov.Šta očekivati u zemlji gde vlada jedan čovek ?

Ostavite komentar


Politika

LSV:Nadležni da preispitaju Gujona 10

LSV:Nadležni da preispitaju Gujona

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) - Vojvođani pozvala je danas nadležne organe da preispitaju rad Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, koju je do pre mesec dana vodio Arno Gujon i utvrde njegovu odgovornost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.