Brnabić: Ponoš pokreće napade na ličnoj osnovi kad nema argumente 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ)

Predsednica Skupštine Ana Brnabić rekla je danas gostujući na TV Pink da napadi i uvrede koje je na njen račun izrekao lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš po ko zna koji puz pokazuju da opozicija nema politiku i da se njihovi nastupi uvek završe napadima na ličnoj osnovi i uvredama, a ne argumentima i činjenicama.

Dodala je i da su joj ovakvi ispadi i napadi dokaz da radi dobar posao.

„Malo mi je neukusno da pričam o napadima na mene, kad predsednik Vučić i njegova porodica trpe mnogo češće i mnogo ozbiljnije napade. Ono što je Ponoš rekao je ništa u odnosu na to kad vam napadaju decu, a decu predsednika Vučića napadaju gotovo svakodnevno i to na najbrutalniji način“, rekla je Brnabić.

Dodala je i da su ovakvi nastupi lidera opozicije dobri jer narod ima priliku da vidi kako pričaju oni koji za sebe kažu da su demokratska Srbija.

„Oni kažu da su oni normalna, nenasilna Srbija, a da smo mi sve najgore, pa nek onda sami građani odluče ko je u pravu i ko se bori za Srbiju, ko se bori argumentima, a ko u nedostatku činjenica kreće u lične napade i uvrede na ličnoj osnovi“, rekla je Brnabić.

„Pritom krvna zrnca prebrojava čovek koji je trčao trku na predsedničkim izborima sa hrvatskom putovnicom i koji je hteo da bude predsednik svih građana Srbije“, rekla je Brnabić.

Predsednica Skupštine je istakla i da se ne stidi toga što joj je deda po ocu bio Hrvat.

„Nisu se toga ili mene stideli ni predsednik Vučić, a ni Srpska napredna stranka (SNS) i to im nije predstavljalo problem da mi povere ozbiljne zadatke“, rekla je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari