Brnabić: Posebno je strašno što se tokom protesta čula poruka da će „klinci puškama morati da reše sudbinu Srbije“

Ostavite komentar


  1. Nije to strašno, strašno je što je to istina, jer vi nećete popraviti stanje države.

  2. Da, to je najstrasnije. Svalite sve na pleća nekakvih klinaca. Sramno izjava.

  3. Baš se vidi da je protest bio „protiv nasilja“.To nam je iz sve snage potvrdio drug Brkić!!!

  4. Ova ko da je na nekim drogama, ovaj Brkic je tu bio samo na tajnom zadatku, zna se dobro ko mu je sef .

  5. Vidimo da su oni koji su prethodno bili na vlasti ostavili sjajno stanje u drzavi a ova sve rasturila.Grozna strana naseg mentaliteta.Koristiti strasnu tragediju za sticanje politickih poena.Ne pripadam ni jednoj stranci ali narod ce ovo znati da prepozna i adekvatno kazni.Znam da necete imati hrabrosti da objavite ovaj moj koment
    ar ali to ce biti potvrda vasih losih namera povodom ove strasne nesrece

  6. Nasilje su prvo oni pokazali deci u Skupštini a sada kao oni pozivaju na protest. Prljava opozicija

  7. Posebno je strašno, Brnabićka, što ti nisi otišla ispred škole da odaš počast žrtvama!

  8. „Gospodjo“, pročitajte poslednju kolumnu gospodina Ranka Pivljanina. Ako vam nije ništa od toga jasno pročitajte pesmu Vladislava Petkovića Disa “ Naši dani“. Ako vam i onda ništa nije jasno,biće vam jasnije malo kasnije kad budete pakovali kofere.

  9. Ti i tvoj sef ste stvorili takvu atmosferu. Predtavljate somo svoju stranku i vase glasace ane sav narod kako bi trebalo da bude. Svi ostali su za vas neprijatelji te stoga koristite jezik mrznje i stvarate neprijateljstva medju ljudima. To vodi u tragediju. Ne obaljate dobro svoju duznost.

  10. Da li si ti toliko glupa ili se praviš?Zar misliš da tebi bilo ko bilo šta veruje?Sve ovo se dešava zbog vas.Vi se plašite da se pojavite na ulici bez vojske,kobri,specijalaca,bia.Plašite se da odete na TV sa nekim ko ima drugačije mišljenje.Da li mislite da će strah kojim vladate večito da traje?

  11. To što Brkić priča je bezveze, samo izvršava naloge u korist Vučića. Još jedan na kumovskom spisku plaćenika odrađuje posao za Vučića. Ništa novo. Tu je i Velja Nevolja… Sve je igrokaz ostanka na vlasti. Kakav bre Tabloid, od toga žive samo štamparije, ko to kupuje? Plaća se na drugom mestu. Plaća ga Vučić da destabilizuje proteste.

  12. Na vlasti su da bi stvari ucinili normalnijim,boljim za sve gradjane ali na zalost nije tako,mi njih moramo da normalizujemo,vaspitavamo,peremo Im usta kada bljuju gadosti,da ih podsecamo da nisu vlasnici svega,da Im pretresamo dzepove jer nas cerupaju…….
    pa,petak ljudi!

  13. Posebno je strasno to sto osoba kalibra Brnabic nesto kaze,nesto “misli”i “smisli”a to se objavljuje

  14. To nije strasna poruka, to je strasna realnost u kojoj zivimo. Ostajemo nemi na sve uzase koje ova vlast cini nasoj zemlji, ne znam sta ce nas dozvati pameti ako ovo nece.

  15. Uljuljkanani su u fotelju, te im je teško da zamisle da nisu u fotelji.

  16. Ni jedna mera za ukidanje promocije nemoralnih sadrzaja na TV-u i internetu tipa (farma, zadruga, pornografija itd.). Ocigledno je da vlast zloupotrebljava ovu situaciju da zastiti sebe od naroda oduzimanjem oruzija a da narod gura dalje u sunovrat, kao da se narod medjusobno ne moze obracunavati nozevima. To govori da najveca opasnost u ovoj drzavi vlast.

  17. Brnabicka nikako da prestane da puni javni prostor sa izjavama o oruzju, cak i sada kada treba maksimalno izbegavati ovakvu retoriku i javni nastup kojim se odredjeni gradjani indirektno pozivaju na subverizvne aktivnosti. Dosta bre! Imas li ti zeno filter neki da primenis kad se obracas gradjanima, narocito mladima?

  18. Ана,
    манипулаторко, како те није срамота. Један човек на протесту (ваш плаћеник) сам снима себе и износи своје мишљење и личну мржњу, качи то на мреже, за будале које се упецају.
    То нису поруке са скупа, кога сте се уплашили јер сте се пронашли у наслову протеста. Човек кога заступате, сеје лажи и мржњу на свим својим приватизованим СНС медијима. А.В. има сатницу на телевизији више од неких водитеља а то је сразмерно количини лажи, неистина и непресталне кампање.
    Ко би рекао да је крај ту да није тако близу. И зато је властољубац и владалац медијског мрака, сад изузетно опасан и спреман на све.

  19. Nije strasno uopste vec ce tako biti a I ti neces nista bolje proci nakarado.

  20. Brno brate. Vreme vam na isteku. Sta god lagali istina ce doci na videlo. I onda….A sad adio i ko zna kad i ko zna gde

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.