Brnabić: Postoji li neka razlika između Miketića i Dačićevih socijalista

Ostavite komentar


  1. Postoji,Ti….kako ne shvatate da ste dojadili ljudima….nemate većinu,mnogi iz vaših redova odlaze,to je odgovor na liderstvo AV!
    Izađi i glasaj Srbijo!!!

  2. ne znam da li je u srpskoj politici postojao otrovniji zmijski jezika kao ovaj koga poseduje Brnabic Ana ?

  3. @BL
    Ako ćemo realno ni mi u Srbiji nismo čuli i videli opoziciju u medijima, naročito tzv. desnicu koja meni nije bliska, ali takvo ignorisanje ozbiljno narušava ravnopravnost izbornog procesa, najblaže rečeno.

  4. Meni koja imam penziju 15.700 dinara nista nemojte obecavati ne verujem nista. Sto se tice Socijalista „dovidjenja druze, dovidjenja, ureceni rastanak bez suza, obecava ponovni susret ‘zar ne.“ Sve je to dogovoreno kao sto je Zavetnica i Boskic lazna opozicija….

  5. Kada skandiraju „Vucicu pederu“ sasvim sigurno ne misle na sexualnost(koga to vise zanima) vec na karakter.

  6. Pomešala kampanje, izbore, ljude i događaje sa cenama, potrošačkom korpom, uvozom i izvozom.

  7. Naravno da postoji. Miketić je pokušao da nas impresionira svojim seksualnim umećem, ali je ispalo traljavo, bez strasti i amaterski. Socijalisti, ali i radikali i naprednjaci decenijama pokušavaju da nas impresioniraju drugim vrstama umeća: ko je veća baraba, ko bolje rastače Srbiju, ko bolje i više krade… Mora se priznati da to rade vrlo profesionalno, sa puno strasti i sistematsi.

  8. @reMark Za bilo koga ko je smenjiv, za razliku od ove sekte lopovcina sto su uzurpirali vlast. Uopste nije poenta da li ces izabrati kvalitetnije od ovih, jer gore ne mozes. I te price „za koga“ su price SNS glasaca koje je sramota sto glasaju za njih, ali su prevelike sis…ce da glasaju protiv njih. Ono sto jedino znam da se ovima mora stati na put, ako ne smena, onda da se bar ogranice koliko toliko u vlasti, jer ovo stanje koje imamo sada u drzavi i vladajucim strukturama jednostavno nije normalno za bilo koje drustvo koje sebe smatra iole pismenim i normalnim.

  9. Ko o čemu, k**** o poštenju, reče naš narod. Blago nama kada su svi vaši funkcioneri, državni sekretari, diplomate,… visoko moralni i potpuno čestiti. Vi i vaši članovi ne znate šta je droga, korupcija, kriminal, prostitucija! Divim se monasima, pa ako ste vi iz SNS-a baš takvi, pokažite nam u praksi, da se svi ugledamo na vas.

  10. Pa ko je postavio ministre i državne sekretare? Vi gospođo ali sad vaqm to ne odgovara.Hajde recite“ja sam kriva što su oni SA NAMA na vlasti i iz moralnih razloga dajem ostavku“. E to ne može pošto će te morati sa „partnerkom“ (šta je to?) napolje iz vile na Dedinju!

  11. Koliki procenat radnog vremena premijerka koristi za obavljenje svog posla? Ona se veoma često bavi drugim stvarima, kao da nemamo nikakvih problema.

  12. Ovo je jedna krajnje degutantno tema koja je trebala da ostane privatna. Zaista nema smisla politizovati je od strane počinioca.

  13. Draga Ana,
    Možemo li ja i moj partnet da imamo dete kao ti? Hvala unapred na odgovoru, M

  14. Od Miketićevog snimka ili nečijeg pevanja niko nije nastrado kao u padu helikoptera, kao na naplatnoj rampi u Doljevcu, kao pogibiji ljudi u Banjskoj, kao rušenju u Savamaloj, kao trovanju srpske dece drogom iz Jovnjice i td i td…….

  15. Samo da kažem: „Ničija nije gorela do zore“ kaže naš narod. Da se razumem ne pozivam na ubistvo, pre bih rekla na samoubistvo jer mi je više muka od ovoga. Trebalo bi da izađemo i glasamo, svako po svojoj savesti. Dovoljan orjentir jeste da li vam je dobro ili nije. Ako vam je dobro znate šta vam je činiti, ako nije, takođe znate. Ako ne znate za koga da glasate, raspitajte se malo, popričajte sa prijateljima, poznanicima koji su tzv „drugosrbijanci“, pronađite ProGlas na internetu i odlučićete se. Niko nije idealan, ali nije tačno da ne može da se „probere“.
    Jedna je stvar ako neko na privatnom snimku „vuče crtu“ a sasvim nešto drugo kad firma pod pokroviteljstvom državnih službi koje se bave bezbednošću proizvodi drogu. Miketić se povukao iz kampanje, verujem da će se povući i iz politike i da neće prihvatiti odborničiki ili poslanički mandat ako ga dobije. A šta vi gospodo državni službenici radite: dajete otkaze onim malobrojnim i čestitim policajcima koji su se drznuli u vašem brlogu da podignu glavu i rade svoj posao i hapse proizvođače droge.
    Nismo gospođo premijerko svi isti, pa nisu ni Miketić ni SPS.
    SRBIJA NE SME DA NESTANE, a nestaće ako vi nastavite da je vodite.

  16. Živiš u nezakonitom ‘braku’, u tuđoj kuči, … TI pričaš o moralu …

  17. Ako već pravimo poređenje, vladajuća garnitura je na dnu po ponašanju i izjavama a pričaju šta hoće jer je njihova sva televizija.

  18. Znaš li ti, tugo naša, šta o tebi pričaju članovi SNS a, tebi i tvom vodji? Jedva čekaju da Vam vide ledja sa navučenom prugastom košuljom. Vama i vašoj braći. Okrenite antene prema ,,svojima“ pa će Vam biti jasno. Ne mogu da vas podnesu više.

  19. Srbija nije zemlja bolesnih pervetita i velikog Uzurpatora, bilo bi bolje da ne objavljujete njihove slike i video materijale, a vesti o“Vladajucoj Falangi“svesti samo na upozorenja na SNS Zombije!?

  20. Jao, kako ćete svi da letite. Ako ne sedamnaestog, onda malkice kasnije. Ali ćete da letite.

  21. Nisam srećom bio desetak dana zbog posla u dodiru sa vestima nnašeg premijera vlade i sad sam pogledao video i ova količina gneva, jada, obrtanja i zamene teza kao opozicija govori samo o vučiću, a kolko je puta ona spomenula istog, petparačkih dovijanja najnižim floskulama,  ova količina čuđenja svetu opozicije je bila tolika da nije bilo gledljivo do krajja !
    potrebna nam je detoksikacija jer su me opet resetovali na to da je ovakva komunikacija normalna !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.