Brnabić: Postoji mogućnost da u vili Jovanke Broz bude novi premijer

Ostavite komentar


  1. Hahahaha!!!! To je SVETO MESTO! Napajacete se blagodati, i voditi drugove gradjane u propast… Prelepo!

  2. Nazalost, tzv opozicija se ne oglasava na protivpravno otudjenje imovine Srbije i u ovom slucaju. Vec ima stotinak slicajeva da je imovuna Srbije prodata budzasto prijateljima i familiji SNS vodja. Otudjuje se i imovina grada Beograda, a Djilas prica o slucaju Jovanovic. Lopovluk, kradja, kriminal, korupcija su prava imena ove vlasti.

  3. Jovanka Budisavljevic Broz, cetvrta supruga J. Broza, Hrvata iz Austrougarske, bez skolske spreme, Licanka, nije nikada imala vilu na Dedinju ili Senjaku. Mada je koristila mnoge, a sve besplatno

  4. Sta nije jasno u brnabickinim recima? Vila se ne renovira za nju i o tome ne odlucuje ona, nego vlada koja ce istu dati na koriscenje novom premijeru, a to ce verovatno biti brnabicka. Sve lepo objasnjeno! Kao i sto telekom nije preplatio kopenikus sa 200 miliona nego je angazovao konsultantsku kucu koja je procenila vrednost i onda je telekom platio. To sto je procena bila na 200 miliona nije kriv telekom, iako kopernikus ne vredi toliko, oni su samo slusali ovlascenu konsuktantsku kucu.

  5. Dobro što smera sadašnja i buduća premijerka,da se najlepša vila na Dedinju,koja je pripadala Jovanki Broz,dodeli novom premijeru,pošto je ona glavni konkurent tom položaju.

  6. Ko je potpisao deklaraciju o Belorusiji u EU ? Ko je smeo to da se usudi i da jos pokusa da sakrije ? Sta to vi radite Brnabic Ana? U cije ime blatite ovu zemlju vise ?

    1. Da se pokrene peticija za izvinjenje Lukašenku i Belorusiji. Da se zahteva od vlade povlačenje osude. Da se priznaju izbori kao regulatni.

      1. Vas dvojica mi ličite na one seoske snaše koje bi da se kad je vašar dobro …. ali da se to ne sazna u selu kako bi se i dalje pričalo kako su one poštene i nevine i nedaju na sebe.

  7. Koji premijer? Velike Britanije?
    po Ustavu Republike Srbije to radno mesto se zove:
    PREDSEDNIK VLADE REPUBLIKE SRBIJE

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.