Brnabić preko funkcije do visokog rejtinga

Premijerka po merenjima popularnosti odmah iza predsednika

Ostavite komentar


    1. Mislim da se danas utrkuje sa ostalim Vučićevim portalima u hvaljenju dotičnog, malo malo pa izbacuju visok rejting Vučića i ekipe kod naroda, a narod je prezreo ovu bandu na vlasti, tako da mislim da je danas sa njima, samo blaža varijanta!!

      1. „Danas“ je bez ikakve dileme samo instrument Djilasa za vršenje pritiska na režim, odnosno dodvoravanje Vuliću, već prema potrebi.

    1. Sklonost je i naseg malog naroda , za visokim rajtingom ( cit. ) , usled kompleksa vise vrednosti…!!

  1. Odskocila je i uselila se u TUDJU VILU.
    REFORME SU VRLOOOO USPESNE!

  2. Što se više pojavljuje u javnosti, to se više blamira, a raste joj rejting?! Onda je problem u nama, tj. u našem nesrećnom „biračkom telu“…

  3. I vi postade ste SNS glasnik.Pavta marketinška agencija je SNS agencija.Lažne ankete,lažne analize.A Ana ima ukupno 0,000001% podrške.

    1. Kod mene imaju rejting bolesnih majmuna koji glume ljude a zapravo su nista, zive zle zivote sluzeci djavolu, e sad kako smo ih zasluzili ti je duuuga prica, sebicnoscu i kukaviclukom najvise

  4. Hocete li vise prestati da nas umlacujete sa tim istrazivanjima Ipsosa koji je provladina agencija
    Covek govori o % a ne pominje uzorak na kome je to radjeno. Kaze da je 49% je njen rejting, iz kog broja je to izvuceno. Da li je radjeno na uzorku od 50 ili 50.000
    Ne objavljujte vise svakojake gluposti, ili neka Ipsos da potpunu informaciju
    Nahvataju 500 dokonih penzionera i onda izbacuju ludacke % o rejtingu vlasti

  5. Rekao bih za ove politicke „strucnjake“ i „experte“dà mlate praznu slamu,voleo bih da vidim kod koga je skocio rejting Ane 4 pistolja,kod naroda( botova i penzionera)ili u glavama.Sve sam strucnjak od struke a Srbija u diktaturu gde ne postoji ni u stav ni parlament nego samo AV.

  6. Nema sumnje da je karakterizacija uspona Ane Brnabić verna, i kao takva oličenje funkcionisanja srpskog društva. U svim normalnim državama, lični uspon je baziran na sopstvenoj sposobnosti i ambiciji. LIčni ponos i dostojanstvo su odraz uspeha na osnovu svojih sposobnosti. U Srbiji se društveni status meri brojem veza i njihovim položajem na društvenoj lestvici. Dok bi normalni svet opisao to kao poltronstvo i servilnost u Srbiji je to lojalnost i (straho)poštovanje. Jedina konkurencija na srpskoj verziji slobodnog tržišta je ko će ponuditi veći mito.

  7. Ovo ostavilo dobar utisak? Pa da li ste vi normalni, da li je uopšte umesno postavljati to pitanje?

  8. Vi, mladi Cvejicu, vec uleteli u novu predizbornu kampanju neofasisticke i neokolonizatorske vlasti ? Blago nama, koji gledamo kako na nase oci, kao nekada pokojni B92, i „Danas“ i nase poslednje uporiste poverenja tonu u hladne vode smrti kaono Titanik !

  9. Kakav rejting?Ona je jedino postala vise musko.Da li prima hormone?Ona nije sposobna da izgovori prosirenu recenicu, mora da pogleda u papir…jadna vlada…ove zene ,koje su postale ministarke ,super bi bile za moju njivu…Zalosno…stvarno smo zasluzili bolju ,kompetentniju Vladu…

  10. Brnaba visoki rejting?!
    Kod normalnog sveta njen rejting je standardno nivou suterena, odnosno negativan.
    Međutim, kod SNS botova trenutno je izuzetno visok, ali to se ne računa, pošto oni nemaju mozak, pa zato nemaju ni svoj stav, nego samo prenose stavove i direktive koje dobiju od Bot Centrale.
    Tako da ako Bot Centrala danas kaže „rejting Ana Brnabić je visok“, oni će svi papagajski i horski ponavljati „Ana Brnabiće je uradila i radi veoma dobar posao za Srbiju“.
    Ali ako sutra Vučić iz ko zna kog razloga šutne Anu (što uopšte nije nemoguće!), oni će istog trenutka obrnuti ploču i svi u glas početi da pljju i uzduž i popreko sve što su do juče kovali u zvezde!
    Važi i obratno, naravno. Odličan primer je Čomićka. Do juče je zvanično bila pripadnik“žute bande“, a danas je „naša Goca“…

  11. A.Vučić.+ A Brnabić.=Jadna država Srbija, ili.“Spram sveca i tropara“…Razumeće ko može ili hoće .

  12. A.Vučić.+ A Brnabić.=Jadna država Srbija, ili.“Spram sveca i …..tropara“…Razumeće ko može ili hoće .
    Ali Bi ne objavljujete moje komentare već nekoliko meseci .
    ZAŠTO…možda ste zavoleli Vučića ..ja.nisam!!

  13. Glad je sledece od cega ce Srbadija da strada tada ce svi da zaborave na koronu.Samo ti pleme moje snom mrtvijem spavaj.Zivi bili oa videli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.