Brnabić: Protivim se zabrani kretanja, vakcina možda do kraja godine

Ostavite komentar


  1. ONA se protivi zabrani kretanja??? Je l pitala Šefa da li sme da se protivi? A „partneri iz Evrope“?? U čemu? Ne reče bar jednog… Nemačka nije, Austrija nije, Francuska nas ni ne računa, čak se nešto i Mađarska odrodila…

  2. Lek je u Mađarskoj 420 rsd a kod nas partcipacija 2109 rsd. U Sloveniji u slobodnoj prodaji taj lek je 35 eura, a kod nas preko 6000 rsd.
    Kako onda da vam verujem za bilo koju cenu koštanja, kada znamo da od lekova, do puteva, a preko raspevanih fontana, sve je višestruko jeftinije od količine novca koju izvlačite iz naše kase. Vas 2(dva) respiratora koštaju 6mil. našeg novca, a možete da ih kupite i za 36500rsd, koliko bi ste ih, pretpostavljam, platili da trebate da ih kupite od svoje plate. Zbog toga, molim vas, ostavite se cena, već se u mnogim državama govori o besplatnoj vakcinaciji…

  3. Kad bi postojala mašina koja bi lupetanje ove persone pretvarala u elekričnu energiju, bili bismo lideri u Evropi

    1. Eto teme za srbijansku nauku. A zamisli da lupetanja svih nas pretvorimo u energiju. Mada, globalno zagrevanje mozda i jeste posledica lupetanja onih naroda koji do dvadesetog veka nisu znali ni da pisu ni da citaju. Mnogo energije je otislo u etar, zato se planeta zagreva. Samo, ucutkace nas, znaju oni sa takvima. Bace malo hleba po livadi, pa cemo hleb sakupljati i time se baviti.

  4. Da li su ova 3 proizvodaca sa Biontech-Pfizerom na celu uopste podnela zahtev u Srbiji za odobrenje vakcine? Nista o tome! Samo, kao i uvek, ispaljivanje balona bez ikakve odgovornosti! Nece ni EU imati vakcinu do kraja godine a vec su napravljeni centri za vakcinaciju sa svim komplikovanim pratecim objektima! Za Srbiju znam da nisu ali lupetanje ove osobe ne prestaje! Stvarno je tuzno ko nam vodi zemlju! Neodgovorna!

  5. Ova zena je majstor za SVE .
    Lek koji „doktorka pominje “ ne koristi se vise .
    Zbog ceka ,neka joj objasne najbolji KOJE INA IMA ?
    Posto ZIVOT U SRBIJI gospodjo ?

  6. Na sajtu WITS-a lepo stoji da je srbija 2008 god uvezla testove za koronu… U napred su oni ovo sve znali… Neke zemlje su cak 2006god…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.