Brnabić: Pucanje asfalta na autoputu kroz Grdelicu nedopustivo, ali nije katastrofa

Ostavite komentar


  1. Ma tebi i vama nije nista katastrofa, vazno je da ste rasturili zemlju i da vam je dobro.

    Postovanje Redakciji Danasa

  2. Zanimljiva izjava premijerke: To sto se put raspada posle mesec dana-nije katarstrofa, ali jeste sramota (mada je bolja rec fijasko). Ali jeste katastrofa sto u ta sramota pada na teret poreskih obvznika. Premijeka, u stilu SNS odgovornosti, ne vidi ono o cemu bi trebalo da itekako razmislja jer je SRAMOTA da se svi njihovi putevi prave dva-tri puta, brda im se ruse, neotvoreni putevi raspadaju,…., a sve o nasem trosku. Zaista, definicija ove vlasti je kratka: nesposobni (neobrazovani), korumpirani i bahati.

        1. Ostadoh u cudu, 2010. u Beogradu, kada ‘Komgrap’ firme su pravile uzasne dugove na stetu drzave i banaka, a niko nije nista pokusao da bi neko odgovarao za to, da bi u nekom momentu cula da je to Dodikovo. Nisam uspela da popamtim tada imena svih firmi preko kojih je iz budzeta u Srbiji izvlacio pare jos u to vreme.

  3. Mir.. Mir.. Mir.. Niko nije kriv.. Kad neko zbog rupa sleti u klisuru dzaba onda I krivac I tuzilastvo….

  4. Влада Србије је једина Влада у којој се пројекти у вреднодти од 1.000.000.000.$ не осигурсвају ! То нигде нема.

  5. Kakva odgovornost nemaju oni nikakvu odgovornost Kriv je put kako nije znao da mu preminerma ne dopusta da pukne.Svi njihovi radovi su drzi vodu dok manstori odu .

  6. A šta je za Brnabićka katastrofa. Dva buket ministara sa lažniž diplomama? To što ja o laže da N1 može da se gleda na MTS? Ili….

  7. A sto ste uzeli te amatere da nam rade tako vazan put? Da se talite i udovoljite Dodiku?? More…..NARODE, AJD NA PROTEST!!!

    1. Hm, protest. Po svemu dosad viđenom zbog opšte diktature sistema, sprege i braka mafije i politike, zbog kršenja ustava najvišeg političkog činioca kao i zbog prekoračenja ovlašćenja najviših funkcija u državnom aparatu do sada je trebala da reaguje upravo – vojska. Ona treba da bude poslednji nacionalni osigurač koji nije odreagovao u ovakvom katastrofalnom stanju nacije. Sama ulica vidimo, nije pomogla, sledeće vidimo, su elementi nasilja naroda posle sledećih fiktivnih izbora.
      Ko misli da je definicija preterana, neka sagleda tragicno stanje nacije koje nije konačno već će sve više poprimati oblik humanitarne katastrofe na koju se blagonaklono gleda iz srca evrope

  8. Naravno da nije katastrofa za tebe i tvog šefa. Sve ionako ide preko grbače naroda. Sve vaše gluposti i budalaštine mi plaćamo. Iskreno se nadam da ćete svi jednoga dana odgovarati.

  9. Tragicno je sto struka cuti i dozvoljava da neuka premijerka a i ministarka lupetaju.Nikada nije bilo normalno da se zastitni zid, a tek potporni, normalno obrusava i da asfalt, popuca.Inace, vidi se da je stavljen tanji sloj nego sto je potrebno ili podloga nije bila ravna.Odakle tim zenama pravo da daju izjave o necemu zasta nisu kompetentne?Jedva se snalaze u svojoj bransi, Ana B. je totalno nevesta/neuka?/ u bilo kakvom obrazlaganju i ne oseca stid.Povraca mi se od njenih izjava i `zakljucaka`.

  10. Zemlja vam u rasulu, a vi tu smarate zenu zbog par nekih rupica u (novom) asfaltu? Pa gde ce vam dusa??

  11. ČAROBNA GRADNJA AUTOPUTEVA?

    Ministarka prof. dr dipl. ekonomiusta Zorana Mihajlović, nije se čulo da je plagijator kao nekih članova svog klana, najavila je da će kompletan južni krak Koridora 10 ka Bugarskoj biti završen na jesen, ali je posebno istakla probleme koje Vlada Srbije i Koridori Srbije imaju sa grčkom kompanijom „Aktor“. Prvo ministarka i Vlada imaju problem, ne samo sa kompanijom „Aktor“, već i sa sobom. Naime, koridor 10 se gradi više od 30 godina, košta građane kao Sv. Petra kajganu. Rušenje brda, pucanje asfalta (tanko, pa puca, bolest nasleđena od Mrke, svojevremeno Zoka ga napala zbog slične pojave), projektovanje i doprojektovanja desetinu puta, amaterizam u projektovanju i gradnji. Autoput biće završen na jeseni, uz božiju pomoć, a problemi će ostati i pored angažovanja svetskih firmi, no kojih? Maršal.s kim se upoređuje vođa, gradio taj put domaćom radnom snagom, krampom, lopatom i kolicima sa drvenim točkom, u ono vreme niti se rušio, niti pao, a rušili ga “(ne)prijatelji iz NATO” formacije. Koliko smo radikalno-napredni i savršeni pokazaćemo? Problemi sa novopuštenim autoputem, po pitanju kvaliteta gradnje , nisu završeni. Bojim se da ne traju koliko godina je građen (30).

Ostavite komentar


Politika

Srbija "zarobljena u topolom zagrljaju" sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji 10

Srbija „zarobljena u topolom zagrljaju“ sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji

Zvanični Beograd još jednom nije uskladio svoju spoljnu politiku sa Evropskom unijom jer nije prihvatio poslednji paket sankcija Rusiji i Severnoj Koreji, dok su sve druge zemlje kandidati za članstvo u EU to uradile. Sagovornici Danasa smatraju da to pokazuje odustajanje Srbije od evropskog puta, dok istovremeno ostaje u "zagrljaju autoritarnih vlasti u Moskvi".

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.