Brnabić razgovarala sa Ramom: Nestabilni region će se svima razbiti o glavu

Ostavite komentar


  1. On je Albanac a ti Beogradjanka. Njih interesuje primarno tudja teritorija, zemlja, da otmu, osvoje, a tebe konformizam.
    Čekaće oni na EU i stabilnost još 100 godina ako treba, u siromaštvu a ti ne možeš pola dana bez luksuza i konfora.

    1. Ма немој; туђа територија коју 95-процентно насељавају Албанци? Па, по чему је та територија Брнабићкина, рођаче, то бих баш волео да чујем…

  2. svaka čast ana. kaže s da u londonu ne razumeju šta znači taksa od 100% ali da su oni nakon tvog objašnjenja razumeli i shvatili. ovo je krajnje neozbiljno da ne kažem smešno. englezi koji su vladali svetom i svetskom trgovinom nisu znali šta znači tolika taksa. engkezi koji vodili i ratove zbog taksi. pročitajte malo istoriju istočno indijske kompanije koja je vladala indijom i sve ce vam biti kasn šta engkezi misle o taksama. takve ocene naše premijer ke je dokaz o našoj kompetentnost. znaju oni šta je taksa od 100% i zašto je uvedena i znaju kos bolje kada ce biti ukinuta.

  3. Obzirom na Raminu obuću, vidi se da je čovek veoma ozbiljno shvatio ovaj skup u Londonu.

  4. Nesreco, vi palite Balkan zbog “ujedinjenja Srba”, provocirate i cekate…ali cete docekati nove poraze…zrtvujuci svoj narod i sve okolo, bestidni stvore !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.