Brnabić: Rešeni da stvaramo modernu Srbiju

Ostavite komentar


  1. "Vlada sprovođenjem temeljnih reformi i uvođenjem evropskih standarda rešena da stvara modernu Srbiju."
    Чиме? Охлократијом на власти? Охлократија (владавина нестручних и неодговорних) ће да уводи "европске стандарде"? НЕОЗБИЉНО.

  2. ОВАКО СЕ ПРАВИ МОДЕРНА СРБ ИЈА:
    Референдумом до бољег ситема, демократске меритократије, да престане владавина нестручних и неодговрних, да се омогући пристојан живот већини народа, јер то значи да имамо демократију, владавину народа.
    Сада имамо охлократију – владавину нестручних и неодговорних и народ који гладује. И то је чињеница која се не може покрити никаквим спином, замајавањем, нити „подршком споља“.

    Ни ми нећемо угрожавати овдашње интересе великих сила, било са Запада или са Истока, наставићемо реформски пут, нећемо прекидати европски пут, осим да сам народ затражи то, али имаћемо још један стратешки циљ, претежнији чак од пута у Евроунију, тај циљ је обнова и развој домаће привреде, а пре свега пољопривреде, нарочито органске, мултилатералног туризма, прерађивачке индустрије, ИТ сектора итд.
    То је наша разлика и наш пут у пристојан живот.
    У ту сврху ћемо успоставити бољи систем, систем демократске мериократије, у којем примарну улогу имају Општа скупштина (састављена од пунолетних лица са правом гласа) и Скупштина експерата, коју чине поседници врхунског друштвено корисног знања. Тиме ће ера охлократије, која траје већ четврт века, бити окончана.

  3. Evropski standardi? I uslovi u kojima rade srpski radnici su po evropskim standardima?

  4. Gospodjo Brnabic, sta je sa zdravstvenim karticama? Zahtev podnet elektronskim putem, ali placanje je islo preko saltera poste, pa skeniranje uplatnica i slanje vama.. i posle 8 meseci ni naznake o kartici? A to vam je najveci uspeh do sada!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.