Brnabić: Rezultate našeg rada građani će videti za četiri, pet godina

Ostavite komentar


  1. Koliko mi je Ana bila simpatična kada je izabrana za premijerku, 100 puta više mi se gadi njeno trenutno obraćanje , doduše retko,gradjanima
    Zaista mislim da je s (n)s u stanju da sve čega se dotakne , bilo ljudi ili stvari pretvori u go..a
    Da su na mestu našeg predsednika i premijerke japanski državljani i da imaju rezultate kakve imaju naši vlastodrsci mislim sa svi znamo kako bi japanci postupili
    Sram te bilo Ana , i tebe presednice. ..uvek ista prica …za dve tri četri pet ili 100 god biće bolje i uvek je kriva opozicija
    Povratio sam koliko mi se gadi to što pričate. ..

    1. Gadi mi se i sama pomisao da je nekome ova folirantkinja bila iskreno simpatična. Isto kao i kada neko izjavi da je u početku verovao Vučku i Tomi, a posle se veoma razočarao. Čini mi se da su to iskrene izjave pa me stvarno šokira da neko STVARNO misli da se neko ko je iz te ekipe zaisra promenio i da iko ko je sa njima ima stvarnu vrednost i tu je zbog toga.

  2. Bog te mazo, ova je „presisala“ i Vucica. Dok Vucic govori za „dve, dveipo, najvise 3 god“, ona lupeta za 4 do 5 godina. Sestro vec si se dovoljno uvukla, oladi malo. Za 5 godina ostace nas jedva polovina u ovoj nedodjiji.

  3. Kad su tek bili došli na vlast, a tome ima već 7 godina, obećanja su bila u vremenskom rasponu dve do dve i po godine. Sad se to dupliralo. Osladilo im se na vlasti pa bi da budu što duže s od građana se očekuju da budu strpljiviji nego do sada.
    A naivni Del Boj je boljitak video za godinu dana: “u ovo vreme sledeće godine bićemo milioneri“. Ali Del Boj je zavaravao samog sebe i svog brata pa je i šteta neispunjenih obećanja bila mala.

  4. Gospodjo,u Drenovi čuvemi kalemari nemaju goriva ni za kultivator,da posade za sebe baštu.Prodjite pešice kroz Ćupriju,glavnom ulicom u pola osam naveče,horor vrat da polomiš.Batajnicom teče ulična kanalizacija.
    Jad i beda na sve strane.Tročlana porodica jede 2 hleba dnevno.Počeo narod da ide sahrane samo radi ručka,pokojnika u životu nisu videli…….

  5. Ako ima malo pravde i pameti u ovoj zemlji vi ćete za 4-5 godina biti pravosnažno osuđeni i na izdržaanju decenijskih zatvorskih kazni, a sva imovina će vam biti oduzeta.

  6. Možda je premijerka pod „rezultatima“ od 2014. do danas smatrala odlazak 250-300.000 Srba trbuhom za kruhom.
    I 200 eura koje pošalju rođacima u Srbiju.
    Onda je logično zaključiti da pola miliona Srba žive bolje nego 2014/15.

    To je taj doprinos.

  7. I komunisti su pričali godinama o svetloj budućnosti,zori sa istoka,besklasnom društvu,istim platama i penzijama,svakom prema radu,svakom prema sposobnostima,besplatnom školovanju,zdravstvu,banjama,moru,lekovima,proizvodnji,platama,jednakosti …..i šta je od svega ispalo(u svim komunističkim zemljama),gubljenje vremena i vraćanje u prvobitno stanje.Vi ste opasniji prevaranti,za četiri godine,jer obećanja Vučića su već potrošena,pa sada na duži period.

  8. Na mitingu karavana “Budućnost Srbije” Ana Brnabić je pričala iz usta svoga vođe. Rekla je da u poslednje četiri godine u Bor i borski okrug uloženo 10 miliona evra u infrastrukturu, domove zdravlja i škole Ovo treba pozdraviti, ali nije rekla da je u bunaru zvani RTB Bor godišnje ubacivano po sto miliona evra. Dobro bi bilo za njenu informaciju da proveri kako su te pare završavale u džepovima Sose i njegovih mentora. Sledeće nebuloze, u Boru nije izgrađena nova topionica, već peć za topljenje i postrojenje za proizvodnju sumporne kiseline, a ostalo: anodna rafinacija, konvertori, trafostanice, vodovodne i kanalizacione infrastruktura, putna mreža su iz predhodnih faza gradnje RTB Bor. Ta investicija je pemašila 300 miliona evra, s kojim parama zaista je moglo da se izgradi nova topionica. Svi su namerno iz ličnog interesa žmurili, a otvarali džepova kako bi ušli pare iz te investicije. O svim tim protivzakonitih radnjama i kriminalu, ama baš niko nije reagovao. Bilo je para za svih. To treba predsednik da proveri i da reaguje predsednički, a ne da štiti učesnike u kriminalu Spaskovskog i njegovih mentora i klimoglavaca.

  9. Jadno i bedno…..Sve se svodi na pljuvanje svojih politickih protivnika,i nista drugo. Klasicna demagogija, sta znaci videcete rezilultate za 2,3,4,5,6, god…. pa ko ce vise da ceka na ta obecanja ??? Na stranu sto u to malo ko veruje. Neverovatan odnos prema svojim gradjanima.

  10. Los Premijeros je izgleda opet omašila cifru, zbog motivacionih razloga, i izostavila par nula jer očigledno je, po stanju na terenu, da je htela reći“ Rezultate našeg rada građani će videti za četiri- pet STOTINA godina“. Napredno.

  11. Ja bih vas sve stavio u istrazni zatvor po okoncanju vlasti zajedno sa opozicijom (jer u iatu frulu duvate i samo oubite svoje dzepove) i vrlo temeljno nezavisnim sudstvom utvrdio vase zasluge i po njima i zakonodavstvu i reagovao !!!

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.