Brnabić: Samostalno donosim odluke, nekad se svakodnevno savetujem sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Evo cistog primera „ne zavisnih medija“. SNS ima ekskluzivnu sansu da isprica svoju pricu dok opozicija nije ni na vidiku. Sve polu istine i lazi ostaju ne osporene tako da narod Srbije vidi samo ono sto SNS hoce. Premijerka je Vucica pomenula ne brojeno puta kao nekoga ko je pokretac svih reformi a za sve lose krivi one od pre deset godina. Pa nece biti bas tako. Aferu Jovanjica i sve druge naziva glupostima jer nema drugog nacina da ih brani. Za nju kao i resto SNSa postoje samo MI. Oni ne postoje.

  2. I moj prastari laptop sam pokreće i gasi neke procese, apdejtuje se sam, a kad ga svakodnevno ne palim stoji ugašen dok ga ne upalim.
    A da on malo bude predsednik vlade?

  3. „Samostalno donosim odluke“……. samo se svakodnevno savetujem sa Vučićem, šta da kažem. Ako ovo nije vic godine, ne znam šta je?

  4. Jedna od najboljih izjava koje sam čuo. Sve rečeno od strane premijerke će se potvrditi i na izborima. Tzv demokratske opozicije neće biti ni u promilima

  5. Samostalno donosiš odluke? Na primer, da li ćeš danas da obučeš onaj sivi kaputić i crne pantalone, ili onaj plavi kaputić i sive pantalone?

    1. Ima ona i karirane crveno plave pantalone. Nosila ih kada je s devojkom bila u poseti premijeru i njegovom decku u Lux

  6. Da li je Srbija zaslužila da za premijera/premijerku ima ovakivu osobu ? Nije, ali zato što smo toliko blesavi pa sve ovo tolerišemo zato nas i Bog kažnjava.

  7. U kojoj bajci ona živi. Malo poštovanja prema zdravom razumu, gospodjo, jer ga im dosta u Srbiji, i opstace i opsetiti se tvojih dela i govora.

  8. Šta reći. Tužno je kada vas neko ponižava praveći budale od nas. Bilo bi dobro da ova „žena“ nađe malo vremena, da čuje sebe šta priča. Sve više sumnjam i u njeno obrazovanje

    1. Postoje različite vrste „obrazovanja“.Mnogi njeni ministri imaju „neko obrazovanje“.Da ih ne nabrajam.

  9. Mora se priznati da je Vucic imao PRAVI UZBOR KAD TE JE POSTAVIO ZA PREMIJERA,, nisi u stanju da odgovoris na postavljeno pitanje, nego samo kao navijena pricas unapred naucen tekst, zar se ponekad kad si sama ne zapitas zasto to radim zar nije ostalo nesto od morala i dostojanstva , zar si toliko slepa pa nevidis KAKO VUCIC, STEFANOVIC, VULIN LAZU PRICAJU GLUPOSTI, pa nisu putevi – autoputevi i SRAFCIGER FABRIKE sa ko zna kolikim subvencijama pokrice za sve sto radite SVIM GRADJANIMA SRBIJE, moze li ovaj tekst uopste da dodje do vase SVESTI IMATE LI VI UOPSTE SAVEST, MORAL da vise ne nabrajam

  10. Dovoljno je inteligentna da shvati, da je za AV-a samo alibi za netoleranciju!

  11. Jeste, jeste, baš izgleda samostalno, siguran sam da odluke donosi sama.Možda ne zna imena i resore ministara u „svojoj“ vladi, ali ona je samostalna…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.