Brnabić savetuje opoziciju: Izbori se ne dobijaju tako što jurite naše ljude da ne bi glasali, već tako što izvedete svoje ljude na glasanje 1Foto: BETAPHOTO/MILAN ILIC

Predsednica Skupštine Ana Brnabić, povodom incidenta ispred picerije na Dorćolu, u kojoj je prijavljeno da se u njoj nalaze ljudi za koje se pretpostavlja da su članovi SNS i da imaju paralelne biračke spiskove, kaže da „smo prvo čuli da je ‘prebijen’ Radomir Lazović, onda su priču promenili i rekli da je ‘napadnut, a onda su sami objavili snimak koji pokazuje ne samo da on nije ni prebijen, ni napadnut, već da on provocira čoveka, unosi mu se u lice, ne da čoveku da se pomeri od konflikta, već njih desetoro kidiše na jednog čoveka i prave incident“.

„Pre toga su sebi dali za pravo da ga ‘isleđuju’ u njegovom lokalu, da oni proveravaju ko tamo šta radi. Šta je sledeće? Da upadaju u stanove i proveravaju da li zovemo naše članove porodice i prijatelje da ih zamolimo da izađu i glasaju? Ljudi, kada ćete shvatiti – izbori se ne dobijaju tako što jurite naše ljude da ne bi glasali, već tako što izvedete svoje ljude na glasanje“, navela je Brnabić u objavi na Tviteru.

Uz to je objavila video Zeleno-levog fronta na kojem se vidi napad na njihove aktiviste, kao i na Radomira Lazovića iz te stranke.


Dodala je da je „Đorđe Pavićević (poslanik Zeleno-levog fronta) pet sati sedeo u našem pozivnom centru na Banjici“.

„Pet sati na dan izbora sedite u kol centru neke stranke (a da nije stranka čiji ste član), umesto da pet sati pozivate vaše ljude, odete po njih, odvezete ih na glasanje, pomognete tim ljudima da onda oni izvedu svoje prijatelje i tako pobedite na izborima. Kad bi ovako revnosno kako maltretiraju članove i simpatizere SNS ili bilo koga za koga misle da glasa za nas, motivisali svoje – to bi bila već ozbiljna politička utakmica“, napisala je Brnabić, prenosi N1.

U Srbiji se održavaju lokalni izbori u 89 gradova i opština, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo i većina vojvođanskih opština.

Dešavanja na izborima iz minuta u minut pratite u Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari