Brnabić: Skotova izjava neprimerena, Vulin adekvatno reagovao

Ostavite komentar


  1. Julin je oborio Darvinovu teoriju o nastanku vrsta jer dokazao da je od čoveka nastao majmun. Ne bih komentarisao premijerku Barbikić.

    1. @tina*** Zašto ???!!! USA su priznale nezavisnost kosova,državnost, a američki ambasador je samo izneo zvaničan stav zemlje koju predstavlja ! Možda se to vama ne sviđa ali ambasador USA u Srbiji nikada neće raditi ništa suprotno od politike State Department-a.

    2. SAD priynale Kosova kao samostanu i suverenu dr\avu .Yar mo\ete da o;ekujete da to porekne ili ne[to sli;no.Pa setite se malio presude Međunarodnog suda pravde da jednostrano proglašnje Kosova za samostalnu dri nezavisnu državu nije u suprotnosti sa međunarodnim pravnim norma .Tražili ocenu dobili ste odgvor .Zašto samo zamajavete narod.Dajte učinite nešto vašnije da srbi na Kosovcu budu slobodni i da žive bez oterićivanja ,Mislite malo više o njima pa i odrugima a ne samo da govrite za status Kosova ,

  2. Više je nego očigledno da je Moskva pustila Julina sa lanca posle posete šefa NATO koji su mnogi protumačili kao ”približavanje” i relaksaciju odnosa sa Alijansom. Šta će dalje da rade tzv. političari lažne države Srbije? Ke vidime. Ne znam kako ovi iz vlade čuli za izjavu ambasadora Skota kad oni kao nojevi drže glavu u pesku?

    1. @ Kosta*** To nije izjava Skata,već je to zvaničan stav USA,zemlje čiji je on predstavnik u Srbiji.Čije stavove zastupa ambasador srbije u USA,srpske ili zemlje domaćina ?

  3. Ijao evo revolucija u Beloj kući.
    Narandžasti opozvao skota, išamarao ga pred svima i priredio svečanu večeru za malog debelog. Čak mu je i naručio srpski policijski kakofonijski orkestar tzv. beogradski sindikat da mu svira na uvce dogodine na miljacki u prizrenu.
    Mnogo ste najsmešniji.

  4. POLTRON DO POLTRONA?

    Izjavu ambasadora Skota je skotski rečeno omalovažio je svog domaćina izjavom i to u Vladi Srbije “Kosovo ‘nezavisna’ država“. Domaćini bi trebali da Kajla Skota proglase personom non grata, a ne iz straha to da urade, kriju se iza vođe izjavama Vulina, koju podržava hronopremijerka i Dačić: „Zaboravio da Srbija nije kolonija i da ne može da gazi njeno dostojanstvo. “Žao mi je što ambasador Skot svoju bahatost nije pokušao da pokaže na nekom dogadjaju sa predsednikom Vučićem, jer bi tada naglavačke leteo iz Vlade”. Da li Vučić vidi koji i kakvi su mu najbliži i odani saradnici. Niko i ništa!? Ali bar je Srbija mogla da vidi ko se bori za Srbiju, a ko misli samo na svoja donja leđa.

  5. U svakom slucaju ne primereno ponasanje i provokativne izjave Ambasadora Skota.Opravdana reakcija Vulina i nase Premijereke Brnabic. Ali sve mi se cini tu da je politika -vruce -hladno kako se priblizimo Rusima i intevizira se saradnja sa Rusima i Putinom tako Skot i Ameri nam prebace preko nosa i podrze Albance ili ih fiktivno podrze da nas opomenu da ukocimo sa Rusijom .Setite se do pre nesto malo dok Vucic nije bio u poseti Moskvi Skat i Ameri su sasvim drugacije pricali.

  6. Vulin je neko kome nemamo sta da zamerimo, jer je on covek koji radi svoj posao i brani svoj narod, svoju zemlju i svojom izjavom apsolutno stiti interese zemlje. Sto se Skota tice, jasno nam je da je samo preneo stavove SAD, ali nismo iznenadjeni njegovom izjavom, vec mislimo da je pokazao nepostovanje, a samim tim i da je mali covek.

  7. Dok je lepo i umereno govorio o nama, bio je SKAT, sada je po rezimskim medijima SKOT.

  8. Kada dođe do neprimerenih izjava ili postupaka neke zemlje ili njenih predstavnika države upućuju diplomatsku notu u znak neslaganja i protesta.Kod nas se takmiče u pokazivanju mišića i ko će dalje da pljune,ili da je on bio tu,kakva država,takva i reakcija.

  9. Ambasador SAD je izjavio da „kosovska vlada nije takozvana, već Vlada Kosova, koje je nezavisna i suverena zemlja“.To je poznati stav SAD I ne vidim sta je tu cudno. Medjutim, nema objasnjenja kojim povodom je on to izjavio pa ostaje mi da nagadjam da mu je neki od prisutnih novinara postavio pitanje o tyv vladi Kosova. Ambasador je duzan da brani stav svoje zemlje koja je priznala Kosovo I to bez obzira gde se nalazi da li u prostorijama vlade ili pak u OUN. Bas me interesuje kako ostali zvanicnici koji dolaze u vladu Srbije iz zemalja koje su priznale |Kosovo oslovljavaju tu vladu kao tzv ili kao vladu. Nasi politicari moraju malo vise da drze do digniteta zemlje I da vode racuna kako se izjasnjavaju jer recnik poput leteo bi naglavacke nije bas mnogo diplomatski I vise je usmeren ka sopstvenim glasacima. .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.