Brnabić: Smene samo ako nema rezultata

Ostavite komentar


  1. Premijer trazi od svojih ministara REZULTATE, Ministri od Direktora, Direktori od radnika na terenu, a na terenu Gradjanin!!! Gradjanin je taj koji placa izmisljotine da ne bi neko u lancu izgubio posao. !!!!

  2. ana a jos koliko ti dana treba da stavis nakaradni zakon prosle vlade o tv taksi da mora da placa i onaj ko nema televizor i ko ima nula potrosnju na el brojilo i kad mislis da vratis nezakonitu stecenu dobit

  3. Priznaj Ana da si ti prepisala i poturila zakon o elektronskoj upravi, i da ces ako zagusti da zrtvujes nekog drugog!!! U nacrtu tog zakona se spominje "socijalni broj" (aka social security number), a dosla direkt iz USAID-ovih para na poziv Vucica… ko to nama u zemlji radi za interese SADa? Da ne predvodite americku spijunsku kolonu ti i tvoj mentor Vucic?
    Pola funkcionera i sluga SNS je vec trebalo da bude u zatvoru zbog krivicnih dela, ali i pojedini clanovi njihovih porodica: Sinisa Mali i njegov brat siledzija, Andrej Vucic siledzija koji probija policijske barikade, Vulin, Vesic, Nebojsa Stefanovic za saucesnistvo u otmicama i napadu na tudju imovinu (slucaj Savamala), odgovorni za smrt aktiviste SNS-a koji je poginuo na "zadatku" lepljenja plakata, itd…. A ova prica o smenama – hahahaha

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.