Brnabić: Srbija se ni na koji način ne meša u pitanja Crne Gore, Đukanovićev pokušaj obmane

Ostavite komentar


  1. Predsrdnik Srbije je vise puta u javim obracanjima naglasavao da se ne zeli mesati niti komentarisati unutrasnja pitanja u CG.

  2. Ćuti, sedi, jedan! Nisi Milu, gospodaru Crne Gore, ni do onog crnog ispod nokta na nožnom palcu. Karikatura bez morala, fikus bez izgleda i lica, našla nešto da kaže monarhu sa najdužim stažom vladara u Evropi.

    1. Taj se „monarh“ više nakrao i od Djilasa i Jeremića zajedno. On će sad lepo da kupi sebi neko ostrvce i da uživa, a ti ćeš i dalje da glabaš Djilasovu kosku.

      1. Glabaj ti kosku ovog tvog kriminalca. Sa svojim kulacima je za ovih osam godina više opljačkao Srbiju nego Milo za 30 godina Crnu Goru.

  3. Milo izgubio je izbore udarivsi na srpstvo i pravoslavlje, to je vrhunac njegove obesti i ludila. Megaloman.

    1. Nije predsednik CG-Djukanovic,udario na pravoslavlje,vec na ‘svetosavlje’-sto su dva suprotna pojma!

  4. Kada Srbija (Vučić), pošalje vladin avion da doveze i vrati u CG nekog Mandića, valjda iz njihove opozicije, to nije mešanje.Ne.

    1. I ne samo to!Transport iz BiH u Srbiju-helikopterom,na operaciju na ‘VMA’,i to kada ova ustanova nije radila za gradjane Srbije!O brojnim ‘konsultacijama’ u BG-da ne pominjem!Bravo za komentar!!!

  5. Ali, ova fotka je najjaca! Stalno je ‘gurate’ – i treba tako. Jer, ona je najtacnije oslikava: kao pos.anu.

  6. Milo je sam izabrao da narod ustane protiv njega kada je udario na svetinje i Sv. Vasilija Ostroskog. Sad su mu svi krivi jer je izgubio vlast. Srbija se nije mesala niti ce se mesati u unutrasnja pitanja Crne Gore.

  7. Da Srbija se ne meša u utrasnje poslove CG ali se CG debelo i idiotski umešala u unutrašnje poslove Srbije priznavši AP Kosovo i Metohiju kao nezavisnu državu i to se neće promeniti bio u CG Kurta ili Murta,jer imaju snažnu podršku Crnogoraca koji vladaju Srbijom.

  8. Srbija se nikada nije mešala u izbore drugih država. Milo Đukanović umesto da sebe krivi što je doživeo poraz on okrivljuje Srbiji sramota.Milo izgubio je izbore udarivši na srpstvo i pravoslavlje, to je vrhunac njegove obesti i ludila.

  9. Srbija je uvek bila tu da pruži pomoć svom narodu u Crnoj Gori i svojoj braći. To sto Milo koristi medije da govori loše o Vučiću i Srbiji generalno, jer je svaki napad na našeg predsednika uvreda za naš narod, je samo doprinelo da i naš narod, a i naša braća shvate njegovu lošu nameru i da joj stanu na put.

  10. Đukanović očigledno uči od svojih prijatelja iz Albanije, Hrvatske i iz Prištine. KAd je teško najlakoše je optužiti Srbiju, samo ovog puta se prešao i ova optužba će njega najviše pogoditi.

  11. Poraz Mila Đukanović nam samo govori o besu i o starom maniru da Đukanović uvek krivca traži u drugome, uvek uzrok i neprijatelja traži i vidi spolja, a nikada ni krivicu ni uzrok ne vidi u sebi, ničija nije gorela do zore.

  12. Sta su radile litije po Beogradu mesecima ? Sta su pisali o Milu smrdljivi vucicevi tabloidi vec mesecima ? Nemojte bas uvek da lazete gospodjice Brnabic. Dajte jednom napravite izuzetak.

  13. Ako nekom nije jasno da je dosadio i Bogu i narodu za 30 godina na vlasti, onda je pravo cudo kako je i opstao te silne godine.
    Koji Vucic, koji baktraci. Milo se pogubio u laznom osecanju svemoci!

  14. Sramotno je od predsednika,makar i tako minorne državice kao što je Crna Gora,da za svoj nesupeh okrivljuje druge ljude a naročito Srbiju i Vučića jer ničim nismo uticali na tokove izbora u toj zemlji,da je normalan(a već odavno nije) seo bi sam sa sobom da se preispita zašto gubi podršku

  15. Cuti lezbaco hrvatska. A mesa se u situaciju u Belorusiji i nodmah je rekao da ne priznaje izbore u Belorusiji a ovde pod nosom se ne mesa u stvari drugih zemalja. Koje ste svi vi propalice , i prevaranti podmicena bagra da dere i unistava ovaj srpski narod. Ali pocelo je i vama je blizu kraj kao i Djukanovicu a onda ce nam zatvori biti tesni da sve vas posle postenog sudjenja tamo za uvek strpamo.

  16. Primjetno je da većina komentatora, osim pristrasnosti i neobjektivnosti, pokazuje i ogromno nepoznavanje činjenica. Da pojednostavim. U Skupštini CG ima 81 poslanika. Ako se saberu sve pro-srpske/srbijanske partije one su dobile 37 mandata. Milov DPS ima – na pro-CG strani – 40 mandata, Pitanje je što će uraditi pro-CG građanska partija D. Abazovića koji ima 4 mandata. On je imao neke načelne dogovore prije izbora sa „srpskim“ strankama i ako tako ostane onda bi odnos bio 41:40 u korist srpsko-Abazović koalicije. Ali ako g. Abazović odluči da pravi ekspertsku vladu sa pro-CG kolaicijom (DPS) omjer bi bio 44: 37 – ubjedljiva pobjeda pro-CG strane. Zato treba imati strpljenja da se ova situacija raščisti.

  17. Ovo nije prvi put da SPC krene sa nekakvom aktivnoscu van Srbije. Posle toga dolaze teski dani za Srpske gradjane. Crna Gora je uz Amere, a Srbija se ne odvaja od Rusije. Obicni gradjani treba da znaju koja je opcija bolja za standard. Ako vako nastavi Srbija ce uskoro biti bez skolovane omladine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.