Brnabić: Studenti pravili „talačku krizu“, sada navodno brane rektorku

Ostavite komentar


  1. Premijerko, zreli ste za jedan odmor u drustvu vase partnerke. Ostavite studente na miru, vi ih bar nikada necete imati…

      1. Ovo je najgluplja izjava jedne skolovane premijerke.ovo je izjava nekog ko je toliko ostrascen mrznjom Prema deci sto dokazuje I prakticno da ne zeli da I’ma decu,tu se njena porodica sa njim gasi ,nestaje da lica zemlje,tako je ovo idlucilo.

        1. Brnabićka ima stav nadute žabe. Pošto nije glupa da ne zna da Univerzitet pripada studentima a pravi se da ne zna da su pripadnici SNS upali u zgradu univerziteta da zavode red, zaključujem da je ova LGBT diva prosto bezobrazna.

  2. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da su studenti koji su držali u blokadi Rektorat Univerziteta u Beogradu politički aktivisti koji su 12 dana pravili „talačku krizu“, nisu dozvoljavali rektorki da uđe, a sada je navodno brane.

    „Talačka kriza“ je valjda kad upere pištolj rektorki u glavu i ne daju joj da izadje.
    I nisu „politički aktivisti“, nego valjda teroristi, Brnabićka.
    Kakva drama.

    1. Ja ne razumem kako neko ko toliko stvari ne razume može da bude premijer,šef,lider itd. Jednostavno nema teksta sa ovom gospođicom a da ona nije dala izjavu u kojoj nešto ne razume.

      1. Prvo šta Premijer (ka), ne može da razume je da postoje studenti koji, zamislite, redovno završavaju fakultete, uz veliki rad i odricanje i da ne žele lažne diplomce i lažne doktore. Očigledno je da ovoj zemlji nisu potrebni ni PRAVIU studenti ni PRAVI intelektualci. Koja mizerija, uopšte diskutovati, što uopšte postoje LAŽNI i PRAVI.

  3. Ovo je potpuno izgubljen slucaj! Na najboljem je putu da prevazidje vucica po zameni teza, manipulacijama, lazima, bezobrazluku, bahatosti, a nadasve po ludilu.

    1. Toliko se nalupala glupost da će vodja dobiti transfer blama. Samo da onima u UN prvo kaže u brk šta ima.Kaže ostaviće svojo deci i unucima bolju,lepšu Srbiju.
      Kakvo će to porodično stablo biti,moj bato.

    1. Tako je, ajmo agencije koji je rejting Abe Brnabic? Drži najjaču poziciju u državi, e sad sto to ne koristi, ne da joj fikus psihologija. I ovo oko doktorata treba uprostiti. Jel plegijat? Jeste! Poništava se. Nebitno je čiji je. Nek ostane ministar ako ima obraz, stvarno mu ne treba za to doktorat, a možda ni zabaviste. Rektorka vas naučila časti.

  4. „Talačka kriza“?

    Je l’ to znači da sad treba da budu zahvalni Neši i/li Vulinu što nisu poslali SAJ i/ili Kobre da ih pobije?
    Kao u onom morbidnom sovjetskom vicu „Vidite kako je drug Lenjin dobar, kad deca prave buku pod njihovim prozorm, on im kaže da odu da s igraju na drugom mestu, a mogao bi da ih strelja“

  5. Bla,blabla.Naucila pesmicu naizust.
    Demagogija 10,scenski nastup 6.
    Poseti malo Sava centar.Zrela za clanstvo u sns-u.

  6. Talačka kriza, pa bravo. Gledao sam ovaj sramotni intervju, Dea i Sarapa za pamćenje…

    1. I ja sam gledala i bila zblanuta što njeno ime nije htela da izgovori, nego je samo naglašavala – „ta rektorka“. Ona, ta premijerka.

  7. Gospodja premijer je mogla obici studente ( za vreme ili posle radnog vremena ) i u direktnom razgovoru “ shvatiti “ problem ( koji ona odlicno poznaje ) i resiti ga jednostavnim potezom “ cipel cuga “ ministra kojeg je ona predlozila a koji rusi autoritet vlade , premijera , i rejting samog “ nam dragog dozivotnog predsednika “
    Posle bitke , premijer lupeta na Pinku gluposti , umesto da lupeta PO Pinku zbog neizvrsavanja zakonskih obaveza u vidu naplata poreza od 14 miliona eura .Verujem da Pink ima i drugih skrivenih problema po svojim plakarima ( poslovanju , uplata doprinosa , licnih dohodaka, knjigovodstvu i td.) … ali to su verovatno “ buduce price “ kada prodje “ zlatno doba “ i sns sekta sa premijerom “ sidje “ sa vlasti

  8. Premijerno otkud sad“talačka kriza“ko je ovde koga zarobio šta lupaš,idi malo na odmor potrebno ti je

  9. Talačka kriza?!!!!
    Izvinite, gospođo (ili gospođice), ko je ovde bio talac čiji su život ugrožavali ti odvratni, bezobrazni ali i naoružani studenti? (Mada oružje još ne pominjete, ali to se kod opozicije podrazumeva, zar ne?)
    Jedine taoce koje ja ovde vidim, to su oko 7 miliona građana Srbie, čije živote ugrožava sekta i zločinačko druženje čiji ste i vi član, mada još ne i formalni!
    Nažalost, ti taoci su očigledno oboleli od stokholmskog sindroma koji ovde pominje jedan od vaših botova, pa zato ne samo što se ne bune, nego još i glasaju za vas!

  10. Kad ce na red da dodje Ane Brnabic diploma,
    Po ovom tekstu Brnabic I’ma nameru da se sveti rektorki.

  11. A tvoj posao za koji te plaćamo nije da to komentarišeš. Između ostalog nisi dovoljno stručna za to…

  12. 1 od 5 miliona nisu studenti, to su ljudi koji su nas uništili. Ekstremisti oni pravi..Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu.

    1. Draga, ja sam 1 od 5.000.000 i baš me zanima da mi objasniš kako sam to ja, običan građanin ove države, bez članske karte bilo koje partije, uništila ovu državu? A što se tiče predsednika koji voli svoj narod i državu, hvala mu na toj „ljubavi“ ako to znači da treba biti bot – osoba bez mozga.

    2. Hemera/ Hedona ili kako god, ne radi se o predsedniku vec o Brnabic. Promasila si temu!!

  13. Toliko mrznje u sebi imaju samo premijer i predsednik. Ali znaju da je sloboda medija toliko rasprostranjena u Srbiji da se ne moraju bojati da ce im iko u oci odgovoriti.

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.