Brnabić: Svesni smo svojih grešaka, ali bombardovanje 1999. godine nije bila naša greška

Ostavite komentar


  1. Bombardovanje od strane NATOa je zločinački poduhvat i genocid koji će osetiti generacije i generacije na ovim prostorima i to se ne sme zaboraviti i oprostiti.

  2. Amerika je htela da bombarduje Srbiju i to je ucinila sa NATO paktom kojim je ona rukovodila.

  3. Svako ko je realan i ne gleda politicku korist zna cija je greska bombardovanje,kao i gubitak Kosova.

  4. Ispada da je najveca greska Srbije sto je uvek bila na strani pobednika, sto je uvek davala najvise.

  5. Nije nasa greska, bas zbog toga nece dobiti niti oprostaj niti ce biti zaboravljeno da je NATO agresor novog doba!

    1. Nisam znao!? A, ja mislio, tako me uveriše, da je kod nas već poodavna nastupilo zlatno doba? Usput – postoji li neka veza između posledica i uzroka? Rasvetlite nam to. Ako nije problem?

  6. Cale, kako je bebiron? Prica o bombardovanju, a voljeni joj vodja, doveo Sredera 24. Marta na svoj predizborni skup, savetuje ga Bler, ona kaze da je savetovanje pro bono. Idi zeno, cuvaj to detence, ostavi nas na miru. Zlikovci su nas unistili bombama, a vi nas lesite lopovlucima i izdajom. Gori ste vi poturice, od zlikovaca. Gde je bila Brnabiceva 99?

  7. Da li je greska i ovaj diplomatski skandal koji se desava oko SRPSKE fabrike stakla u Paracinu koja je prezivela gore pomenutu gresku ali tesko da ce preziveti ove SNS kriminalce koji se otimaju oko opranih para investitora za koji ne znamo da li je greska a o cemu vlast cuti vec vise od skoro 5 godina (narocito od 20.09.2019. godine kada je, da li greskom, otpusteno 230 ljudi bez socijalnog programa i kroz krsenje ljudskih prava iako smo u vise navrata postavljali pitanja na tu temu istim ljudima iz vrha vlasti). Zasto i Vi cutite i ne pisete nista o ovom srpsko-bugarskom kriminalu iz ugla otpustenih kojih je sada vec 300 dusa? Javite se sto pre, puni smo materijala o svemu sto se desavalo od sudova do poslovanja menadzmenta koji vodi Srpsku fabriku stakla ka gasenju. Jos jedan primer SRPSKE privrede koji SNS oligarsi dovode do kraja …

  8. Ma jok,gde mi krivi…Sta se , u stvari, desilo, jednog jutra se probudili ovi iz NATO i pitali se sta ce raditi tog dana…a onda je neko predlozio ‘ajde da bombardujemo Srbiju…

  9. Realno, logicki i nepristrasno gledano najveci krivci i greske za izazivanje i prizivanje bombardovanja leze u nama samima jer smo birali i dozvolili da nas vodi takva vlast koja je, pak, dozvolila sebi luksuz da kontrira, protivreci, inati se i segaci sa najvecim svetskim silama. Da nebeski apsurd bude jos veci tadasnja vlast je i sada (posle 20 godina) na celu drzave, ali u malo izmenjenom obliku sto ne manja sustinu. Apropo recenog, kakav zakljucak mozemo izvuci kada je u pitanju nasa buducnost? Nadam se da pitanje nije tesko, ali koga je za to briga. Poznata izreka (misao)……“Srbi nikad nisu propustili priliku da propuste priliku“ (F. Jozefa) mnogo nam o tome govori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.