Brnabić: Tajkunski mediji sprovode dehumanizaciju Vučića da ga prikažu kao kriminalca

Ostavite komentar


  1. ,,Radi se o dehumanizaciji i kriminalizaciji Aleksandra Vučića,,brnabicka je bas prekardasila u uvlakackoj retorici..toliko se degradira a i ovu drzavu..umesto da trosi energiju i mesto vrhovnog ajatolaha ekonomije srbije ona se bavi odbranom neodbranjivom,ajatolaha Vucica i stranackom propagandom..ona za moje pare ..pare svakog gradjanina i dalje se bavi predizbornim aktivnostima..ona je predsednica(na papiru)vlade a vlada svih gradjana..delo i lik ovo dvoje ajatolaha nad ajatolasima joj je ispred dobrobiti gradjana..ovo je ipak privatna drzava Vucica i njeghovih podanika i stidim se srto sam deo te mafijaske drzave..i verujem da SE SVAKI NORMALAN COVEK STIDI OVAKVIH NJENIH IZJAVA..i oseca prevareno..pa hteli smo__evo nam ih..razumem ja da sama protiv sebe ne moze ali protiv gradjana…cak pogledah i NUNS su preuzeli..medije firme budzet privatizovan..ko u kuvajtu zivimo zar ne?mozda i bolje..

    1. Baš si se istrošio komentarišući: uzalud se trudiš, AV JESTE najbolji predsednik u istoriji nove ( postjugoslovenske) istorije,a i pre…Hteli vi to ili ne…Baš vam je krivo, zar ne?!

  2. Evo je drugarica Mandatorka koja je ovim potresnim recenicama zadivljujuce brzo definisala sta su njeni osnovni zadaci u borbi za buducnost Srbije !

  3. Dovoljno je samo obratiti paznju na drustvene mreze, gde se najvece gadosti upucuju Vucicu i njegovoj porodici. A to je samo kap u moru.

  4. Procitah sve komentare, moga nema i nimalo ne lici na vecinu ovih,koji su bas po Vucicevoj meri. Okrece li Danas kurs ka AV. Sve se menja pa ni to nebi bilo neko cudo. A samo nedelju dana nazad kladio bih se da je to nemoguce.

  5. Kampanja koja se vodi, jasno ukazuje na cilj, da se sruši legitimno izabrani predsednik, i da se ne biraju sredstva da se to ostvari. Uvrede, etikete i prozivke su deo svakodnevnog žargona koji se koristi za postizanje tog cilja.

  6. Ovo me previše podseća na tv seriju „Državni službnik“, u kojoj se po automatizmu društvene mreže i mediji zapale lažnim informacijama, da bi se postigao neki cilj. Tako je i u stvarnom životu kada su u pitanju napadi na predsednika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.