Brnabić: Najverovatnije će se ići na nove izbore u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Другови, морамо бити практични и ефикасни … Говори из 1940 и неке. Зашто сам на ово помислио кад сам прочитао овај … предлог ?

  2. Najveće gubljenje vremena je ova primitivna osoba, koja se sve više oglašava neverovatnim glupostima i lažima. Ona na mestu premijera je sramota za jedno društvo i uopšte za civilizaciju.

  3. Premijerka je u pravu, da je bolje da se vlast u Beogradu formira, da ne bi pezpotrebno gubili 6 meseci.

  4. Sećam se kad su da jednim odbornikom i SPS-om demokrate formirale vlast i bilo je sasvim legitimno.

  5. Koliko mi činili da udaljimo kozu od kupusa a ona se navrnula i ne možeš je udaljiti jer da je ljudsko stvorenje to bi se moglo učiniti.

  6. Logično. Zar neko, iole politički pismen, misli da će SNS na ponovljenim izborima imati manje od 50%.

  7. gubite vreme za pljacku a kraj je blizu ? ma, sve je jasno, nadam se da ces kad vratis sta si pokrala ostatak zivota provesti u zabeli

  8. Neka idu novi izbori zamislite Sapic i kompanija oko njega nece moci nigde da se ugrade to je problem. Stace sve pa sta jesu nesto zavrsili kakl treba Trg Republike radi se ponovo , Autobuska stanica Metro sta je sa tim radimo . Autobusku grade 3 godine a za nacinalni sradion i sajam treba im minimum 10 godina sigurno. Jel neko veruje da ce oni to zavrsiti ?

  9. Па што не формирате,кад већ нисте увезли довољно босанџероса купите Јерковића,па бар ви знате како се то ради,јадници јадни

  10. Svaka čast, ovako intelektualno razmišljanje nisam očekivao od nje/ga!
    Koliko je tek Srbija izgubila što je nju angažovala na ovom visokom mestu!

  11. Кад сте увезли мало босанџероса купите Јерковића,па бар ви знате како се то ради

  12. Tebe ne tangira sto predsednik posle svakih izbora sastavlja vladu u zadnjem danu. To ti nesmeta,tu nije gubljenje vremena.

  13. Suspendovanje kojih institucija?? Nijedna ne radi svoj ustavni posao, primaju plate da ne preduzimaju ništa što bi moglo naškoditi partiji na vlasti.

  14. Kad se uspostavi sistem i prvi političar uhapsi možda nešto i napravimo. Sanader je u zatvoru i to ne malo. Kod nas tuga.

  15. Ovaj čovek je baš simpatičan i naročito obdaren za smislene govore. Mislim na premijera. Pravi sluga svome šefu, kao dobri vojnik Švejk. Velika je sramota za srpski narod što su na najodgovornijim funkcijama vlasti, takve osobe. Bez morala, obrazovanja, časti i ugleda, nastrani i pohlepni. Proveo sam život čekajući bolje sutra i izgleda da neću dočekati. Srdačan pozdrav čitaocima lista Danas od jednog penzionera.

  16. Нешто се не сећам да су икада до сада били некако несигурни и навалентни да се избори признају. Отприлике да ни њима није јасно шта би могло да се деси на том наредним изборима којих ће отприлике дефинитвно да буде. Осетиле барабе да им столица измиче

  17. Sirota ova nista nerazume, a da krade zna to je maher. Kako ih bre nije sramota ovako ni kod tita nije bilo. Na selima nema TV opozicije prinudjeni da gledamo samo ove blagodeti sto serviraju drzava cveta narod propada. Signal za internet slab, a ova njihova dva tabloda sto imaju TV prava ujedaju pustaju ljudima lazi 24 sata. Strasno bre ziveti sa ovim fasistima

  18. @Duško – „Ona na mestu premijera je sramota za jedno društvo i uopšte za civilizaciju“
    – Pa njen „šef“ isključivo takve i postavlja na mesta ministara već 12 godina…

  19. „pogotovo ako se zna da bi na tim novim izborima rezultati bili gotovo identični onima od decembra prošle godine“…“
    – E ovo „pogotovo“ se ne zna ! Možda bi se znalo da vam kradja nije obelodanjena, dokumentovana i poslata u svet, ali situacija je sada lošija po vas.
    – Na decembarskim izborima su propale sve napredno-udbaške konstrukcije, a ovih dana je odsvirao svoje i „Muu glas iz …?“ tako da je trenutno čista politička scena Srbije.
    – I ne bih skore izbore nazvao ni novim ni ponovljenim nego drugim krugom onih decembarskih. Razlog je opisan iznad.

  20. Kako joj je tužan i očajan pogled u prazan prostor pred njom. Gazda joj je izdao naređenje pa se sklonio da ga ne vidi. Pogubljena je totalno.

  21. Ona bi da se formira vlast u Beogradu. Da normalno razmišlja shvatila bi da sa pokradenim izborima to ne može. Gradjani Beograda neće ovaj lopovski režim. zmišlka

  22. Ljudi sta nas snadje ,sto veca budala(u ovom slucaju) vece sanse da budes predsednik vlade i sluzis sistemu prvorodjenog

  23. Ova Tepicka i Djilas su pali tako nisko da ne znam ko bi za njih glasao…..steta sto Nestorovic nije za dogovor pa Beogradjani moraju ponovo na izbore

  24. Najbolje da ti odes iz politike, svaki dan sa tobom na funkciji je tesko i nenadoknadivo gubljenje vremena.

  25. Ana Brnabic biznis administratorka po zvanju ne zna da se kontrolise sudeci po nepromishljenim izjavama i uvredama onih koji su u svakom smislu vredniji od nje.Da opravdava kradju izbora u kojoj je i ona ucestvovala je za svaku osudu.

  26. Ha ha ha !!! Najbolje bi bilo da bude kako ja hoću, jer sve ostalo je glupo !

  27. Da ona treba da bude premijer od 2012.g-do 2044.g
    mi respravljamo o nekome ko nema ni jednu pozitivnu osobinu samo se :beči i kmeči,laže i maže,zanoveta i smeta……..Da je vodila ZO vrt ,bila bi smenjena 10 puta.

  28. Ana Brnabic je pokazala da je zalutala na funkciji koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje.

  29. A sta je sa ostatkom Srbije nas mogu da kradu.Zar mi nismo zasluzili da se opozicija bori i za nase glasove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.