Brnabić u Davosu: Srbija prvi put u korak sa svetom

Ostavite komentar


  1. Што наша председница владе не каже а и ви новинари прећуткујете је да улазница за Форум у Давосу кошта 49““000 Евра по особи плус трошкови ручкова, вечера, аперитива. Хотелске собе су такође папрене. По швајцарским гласилима цена једне хотелске собе је десет пута већа него кад се овај "циркус" заврши.
    Резултат свега тога нека фабрика ће се отворити (као бајаги).

  2. Ana pokušava da obmane svet. Nažalost, nismo mi ni blizu EU ni u čemu. To što se Ana i AV kurče u Davosu i što se voze najskupljim kolima ne znači da ne živimo u vlasti lažova i lopova.

  3. Dva krucijalna pitanja: 1. Zašto će uopste Vučić i Brnabićka u Davosu,trošeći nemilice,i bez ikakve potrebe,pare naroda jedne bezobzirno osiromašene i bezobzirno opljačkane zemlje (Srbije),i,2.Kako to može da neko lupa takve laži i gluposti da TAKVA zemlja – koju,eto, predstavlja bezobzirna i bezobrazna lezbejka,uz to nesrpske nacionalnosti i nesrpske vere,i koja zastupa interese jedne strane sile, koja drobi tu Srbiju – da ide u korak sa Evropom,kada je okupirana,kada je ekonomski totalno propala,i kada joj se oduzima 15 odsto teritorije?

  4. Onaj ko govori,kao,doduše,poznata homoseksualka Brnabić,prvo,da je Srbija u korak sa svijetom,bez pameti je,jer joj je skroznaskroz propala ekonomija,i,drugo,okupirana je – oduzeto joj je 15 odsto teritoruja! I treće: kakva digalizacija,kakvi bakrači,u zemlji u kojoj ne postoji demokratija!(Ako ćete primjere,ima IG na hiljade!)

  5. Idemo u korak sa svetom sa 50 godina zaostatka.Dovoljno je uporediti nase i farncuske ili svajcarske vozove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.