Brnabić: U narednih pet godina ulaganje u infrastrukturne i razvojne projekte oko 14 milijardi evra

Ostavite komentar


  1. Vama se zavrsava mandat a vi najavljujete plan do 2025 hahaha koliki ste vi pljackasi banditi i izdajnici to nigde na svetu nema ali ako samo nastavite tako balon se naduvava sve vise i vise i vise i vise…..

  2. I u proteklih 8 godina ste nas zadužili za više od 15 milijardi evra , pa narod živi sve teže .

  3. nikada nismo imali veći budžet, ovo je jako važno za našu državu i njene građane. Srbija se danas razvija i gradi. Srbija je na pravom putu razvoja.

  4. Neverovatno- što su bliži izbori cifra tobožih ulaganja u Srbiju astronomski raste. Vučić je prvo pominjao brojku od 5 milijardi €, Ana malo posle njega 6-7mrd. €, onda je prestiže Vučić obećanjem 10 milijardi €! U toj trci laganja naroda Ana ne posustaje- ubacuje u trku danas neverovatnih 14 milijardi € u dolazećih 5 (pet!!!) godina. Sada očekujem da će Vučić kod sledećag laganja naroda pričati o okruglih 20 miijardi €. Niko od njih da kaže odakle da dođu tolike pare? Od novih zaduživanja? Pa Srbija već duguje, koliko se zna, skoro 25 milijardi €- a koliki je stvarni dug -e, to znaju samo Tabkovićka, Mali i Vučić. Verujem da ni Brnabićeva ne zna tačan dug Srbije. Ali, za glupake koji treba da glasaju SNS, moram da priznam, cifra doibro zvuči. Da li će se ostvariti? Siguno ne, jer mi skoro da nemamo više ništa naše kao zalog za ogromna zaduživanja. Sve su već opljačkali, pootimali, poklonili strancima ili prodali u bescenje! Osim da počnu da prodaju nas starce novim eksploatatorima, jer omladina pobeže u svet. Ali- ko će pa nas da primi kao zalog, jedino da nam otmu još više od penzija pa ko preživi- preživi a ko krepa od gladi i bez lekova, možda će dobii jefinu džavnu ahranu u kartonskim kutijama. Jeftinije su.

  5. Imamo odličan plan koji realno možemo da sprovedemo i sigurno je da ćemo u narednih pet godina biti vodeća zemlja ne samo regiona već i sire

  6. Srbija iz dana u dan napreduje sve vise,a nadamo se i da ce postati jos razvijenija zemlja,zahvaljujuci postenim ljudima koji se bore za svoju drzavu!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente 9

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente

Situacija u Bošnjačkom nacionalnom veću (BNV) je stabilna i produktivna zahvaljujući dobroj saradnji sa našim partnerima. To nam omogućuje da zajedno radimo na prioritetima bošnjačke zajednice. Iako se suočavamo sa određenim izazovima i manjim opstrukcijama od strane Stranke pravde i pomirenja (SPP), to značajno ne narušava naš rad. Fokusirani smo na konstruktivan dijalog i saradnju sa svim političkim akterima, jer verujem da je zajedništvo ključ za ostvarivanje naših ciljeva, ocenio je u razgovoru za Danas novi predsednik BNV Adel Slatina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.