Brnabić: U potpunosti sam zadovoljna radom Vlade

Ostavite komentar


  1. Ova po izjavama prevazilazi Vucica, sta misle gradjani koga briga.

    1. Na zalost nestala mladost Srbije nemoze to da potvrdi, umrli su moralnim,ethickim,svesnim,znanim radom onih koji su trebali da samo rade svoj posao.

  2. Pa našla se vila u čem nije bila. Pa sa obrazovanjem i kulturom jedva da bi dobacila da mlađeg refernta ali kada je Mali, mozak onda su apetiti i veličine velike.

  3. Pa dobro, ženo, imaš li ti stav o nečemu. Onomad si govorila kako pojedinci u vladi soliraju i rade na ličnoj promociji, a ne u korist programa vlade, a sad nešto sasvim suprotno. Čemu da verujemo?

  4. Mislim da uvek moze vise i bolje da se radi ,ali potpuno se slazem sa premijerkom Brnabic po pitanju rada vlade!Mislim da se posle resavanja problema Kosova i Metohije treba pozabaviti rekonstrukcijom vlade,ako bude potrebna!

  5. Odgovarajući na pitanje zašto rekonstrukcija čeka rešenje pitanja Kosova, ako se ne radi dobri, Brnabić je rekla da je u trenutku kada se govori o Kosovu neozbiljno pričati o rekonstrukciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.