Brnabić: Ukidanje bezviznog režima Srbiji nije realno

Ostavite komentar


  1. To ne važi za one koji imaju strane i diplomatske pasoše zato se premijerka ne sekira mnogo. Uglavnom se ne sekiraju oni koji lože narod protiv Evropske unije a putuju po Evropi kad hoće obilaze decu po skupim skolama,uživaju u svemu što im život nudi.. Uzjahali,ne silaze, sviđa im se gore

  2. E dobro je kad nam strucnjak objasni sta je realno a ste ne,sve pozivajuci se na evropske vrednosti

  3. Tebe i AV niko ne pita. Uništili ste Srbiju i ceo srpski narod.Vi ste sramota za Srbiju. Samo dokle ćemo da vas trpimo.

  4. Koje glupo obraćanje. Znaci nije u duhu EU vrijednosti uvesti vize Srbiji ali je zato sasvim normalno za premijerku da se Srbija ponasa ne Europski i protivno EU politici. Sama sebi upada u riječ. Pa neka Srbija dokaže da se vlada po EU zakonima pa neće biti ni prijetnji. Recept je sasvim jednostavan!

  5. E moj narode HR u šengenu a nama se razmatra uvođenje viza. A Gospodar nas upoređuju oni su nebo mi zemlja za njih.

  6. Gotovo! Vrhuska mladosti i pameti svakodnevno napusta Srbiju. Ostaje druga klasa: potencijalni clanovi vladajuce stranke. Sami smo krivi sto smo to dozvolili. Srbija se gasi.

  7. Za nas Srbe, najbolja oluka svih vas politicara, bila bi da podnesete ostavke i pustite ovaj narod da zivi normalnim zivotom!

  8. kakav krasan govor i argumenti nije po evropskim načelima.
    aj barem pročitaj neki tekst ili nekog kopiraj da ispadneš pametnija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.