„Brnabić uvredila sve Leskovčane“: SSP Leskovac reaguje na premijerkinu izjavu da će „jug uvek biti jug“

Ostavite komentar


  1. Koliko se ja razumem u geografiju, astronomiju i kosmologiju, jug će uvek ostati jug. Nikad zapad, nikad sever, nikad istok. Nemo bre da mi dirate Čaleta. Došla je sa Bleda gde je izdominirala strateško partnerstvo u globalnoj podeli multipolarnog sveta, a vi je davite s’neki Leskovac.

  2. E pa neće baš biti da je Ana Brnabić uvredila „sve Leskovčane“. Uvredila je svakako one kojima je još stalo do „slobode i pravde“, ali većina Leskovčana je izabrala ovu vlast, koja ih eto, sada, izvečeri, iznenada, vređa i ponižava. E pa, poštovani baštinici nekadašnjeg „Srpskog Mančestera“, sami ste degradirali svoj grad i svoju prošlost. Ali eto, kažu, bliže se još jedni izbori, pa vi birajte.

  3. Verujem da je preoštro ovo da je uvredila sve Leskovčane. Prvo Ana Brnabić verujem nije mislila ništa loše, a drugo, i oni sami sebe zovu južnjaci i ponosni su na to.

  4. Jug ce biti jug dok se ne nadje neko ko ce reci da ovako vise ne moze,jug radi Beograd se gradi ne shvate li to politicari i uravnoteze razvoj Srbije jug moze postati i zapad sa svojim potencijalima. Mislili smo da ce i Kosovo uvek biti Srbija,radilo se kako se radilo pa sada se moramo boriti da ga zadrzimo u nasem sastavu a sve zahvaljujuci dugogodisnjoj losoj politici.

  5. Kontekst je potpuno drugačiji, a to što dežurni opozicioni sveznalci što žele svesno i lažno da diskredituju premijerku potpuno druga priča.

  6. Фасициниран сам чињеницом да председница владе уопште зна да је Лесковац на југу, под условом да јој неко то није објаснио (нацртао на длану) пред пут у Лесковац.

  7. Pa sto onda takozvani Beograđani dodju da se nazderu pljeskavica za džabe a od Leskovca otimaju sve zato smo najbedniji

  8. Uvek će biti tužan…. A vi ih opet glasajte i apludirajte i čekajte da vam udele neko dinar

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.