Brnabić: Važno na referendumu glasati „da“ kako se politika ne bi mešala u sudstvo

Ostavite komentar


  1. Vrlo rado cu glasati protiv ove vlasti..samo je pitanje za koga,jer su svi lopovi poslednjih 30god…bilo bi lepo kad bi se onaj Cuta kandidovao,sigurno bih njemu dao glas…treba nam covek iz NARODA!!

  2. Kakva je ovo podmetačina. Sudije i tužioce neće više birati skupština nego članovi visokog saveta, istaknuti pravnici koje bira skupština. Ha, ha…

  3. samo neka nam oni kažu šta treba zaokružiti. uvek suprotno nego što bi voleli, do aprila. a u aprilu ili ludara ili mardelja, kako kome

  4. Vakcina nije “jedini izlaz“ iz pošasti koronavirusa, već promena životnih navika i bolja lična higijena…

  5. Što volim kad neko prizna,dal iz glupost,neznam….pricase da je sudstvo nezavisno…kako se sad priznaje da se politika mesa…

  6. Da li nam poručuje te da je trenutno sudstvo pod uticajem političara? Kozmetička promena Ustava to neće promeniti.

  7. Pa vi ste na vlasti znaci sada javno priznajete da vladajuca politika se direktno mesa u sud. Narod to vec zna. A sns sugestije su i dovele do najzagadzenijeg grada u evropi i silne afere od raspiratora. Puteva. Jovanjica itd. Sreca doba digitalizacije pa se sve pamti.

  8. Glasaj narode tako da iskažete NE na referendumu i ovoj drljavoj vlasti…

  9. Vama ni postojeći Ustav ne znači ništa a ovaj sa izmenama će takodje biti bačen pod noge.

  10. Vazno je glasati ne na sve sto vi predlozite i referendum i izbore,i napokon da vam vidimo ledja!jer vi nista ne radite za narod samo za svoje dupe!

  11. Pazi majku mu …! A ja baš mislio da politika treba da se meša i u sudstvo , pošto ste vi političari , vrsta koja obavlja najpošteniji i najčestitiji posao ! Sad me čudi , zašto sami za sebe kažete da je loše ako se negde upetljate ? Dakle … zbuniste me skroz .

  12. Lepe reči,ali predlozi izmene Ustava to ne potvrđuju.Ako politika neće da se meša u pravosuđe,šta će ministar u telu koje postavlja tužioce?Da pomogne Republičkom tužiocu,koga takođe postavlja Vlada,pri izboru poslušnih i politički opredeljenih budućih tužilaca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.