Brnabić: Viola fon Kramon otvoreno neprijateljski raspoložena prema Srbiji

Ostavite komentar


  1. Када то германи нису били непријатељи Србима. Безбројни тешки ратнизлочини нд Србима су почињени управо од стране германа.

      1. @galaksija

        Obrazuj se, zavrsi makar osnovnu i saznaces sasvim dovoljno da ukapiras kako je nebulozno zlocine Nemaca nad Srbima nazivati „teorijom zavere“, ili mozda pokusavas da spinujes? Pa onda si ti tek botina.

      2. Istorija nije „teorija zavere“. Činjenica je da su germani (Nemci) uvek, pa i danas, bili neprijatelji Srba. Jedina razlika između njih i ostatka katoličko-protestantske Evrope je u tome što se nikada nisu pretvarali da nas vole, tako da su mi Nemci „najomiljeniji“ neprijatelji. Sa njima uvek „znaš na čemu si“.

        1. Anan, dosta više prošlosti. Najvipe pomoći i to bespovratne dala nam je nemačka. Samo se to krije.

          1. Pomoći? Oni nama ne mogu dok su živi da nadoknade štetu koju su nam naneli, počev od I i II svetskog rata pa zaključno sa 90tim i oduzimanjem Kosova. Cifru koju nam duguju ne znam ni da napišem niti da izgovorim, ali pokušaću d aje napišem brojevima, jer slovima ne znam kako. 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000….

    1. mi smo jarane sami sebi najveci neprijatelji,kakvi germani,u tom 2.svj.ratu Srbi su se medjusobno ubijali(četnici i partizani)da je bilo malo manje žrtava nego u sukobu sa nacistima.Ustaše su najviše žrtava nanijeli srpskom narodu kroz genocid,mimo ovog samo da spomenem. tako da lupetaš. žena fino kaže da želi proevropsku Srbiju u EU i to je uvreda za ovu vlast u Srbiji,pobogu da li smo normalni uopšte?

      1. Naravno! Svi su nam neprijatelji: domaći, strani komšije, braća…Premijerka, ministri i saradnici su ugladjeni, obrazovani, tolerantni, biraju reči…Gledajte i učite!

      2. Da se nismo i 90 tih sami ubijali? 1999? Ko nam je oteo Kosovo? Zbog takvih autosovinista ko sto si ti ova zemlja propada.

        1. 1999 sami ste sebe ubili, da niste ushli sa milion cetnika na kosovu danas bi bio drugaciji, ko drugo pokazimi kartu srbije prje 1913, onda pricacemo o kosovu. ko trece, dajme jedno ime srbina da je rogjen na kosovu prje 1900. i to cemo razmotriti, osmanske arhive ne kazu da su tamo bili srbi,nego bizantinsje vjere. zato oladite malo. jer bizantinac nije bijo srbin

        2. Kosovo 1913 upravo njemac bizmark vama dao.a 1990 i 1999 tacno sami sebe ste ubajali.shkorpijoni.tigrovi.arkani.cetnici.seseljevci.mladici..itd.hteli ste ko ce vladatipa ste sami sebe ubivali

    2. Svaka čast Violi fon Kramon. Stalno čekam da neko iz EU dobro izriba ove poltrone iz SNS-a. Ali, najvažnije od svega je da Zapad konačno prozove lično velikog bosa Vučića. A gospodja Brnabić bi trebalo da ćuti, jer i ovako nema šta pametno da kaže, sem što ovakvim besmislenim izjavama ugrožava poziciju Srbije, a naravno i skraćzje vek trajanja ovoj vlasti. Naravno, ona sve radi po nalogu bezumnog Aleksandra Vučića, a zarad sopstvenih privilegija. S obzirom i na njen nivo inteligencije ne bi me ni začudilo da i zaista veruje u ono što radi, a to je da truje demokratska načela, krši ustav i zakone sa svojim šefom iz dana u dan i sramiti i nipodaštava premijersko mesto, a o njoj samoj da i ne govorim. Trebalo bi gospodja Brnabić da se ugleda na Violu fon Kramon i uči od nje. Kako je biti osoba sa stavom i dostojanstvom, a ne nečiji bezlični poltron.

      1. Стиже нам нови председник владе господин“Робинзон“.

        1. Ti si omasio prvo slovo u tvom tastaturnom prezimenu jer si očigledno botovski _upak…znaš koje je početno slovo u pitanju.

    3. Bilo pa proslo a kakva je razlika vas iz crno- crvene koalicije sa nemcima toga vremena? Ja cu ti reci : nikakva.

      1. Bilo pa proslo???!!! Au pa zato mi propadamo, aj ti sedi tamo gde si i ne mešaj se migrantu. Zbog takvih kao ti nam i ide ovako.

        1. Posto ti je literatura Informer,Kurir…ne znas da bi pola Srbije bilo
          gladno da nema Doznaka „migranata“

    4. Drugar , a prema kone to nisu nemci bili neprijatelji , i koji to narod nisu tamanili u vise navrata !?

    5. DRŽALI SU RUKE VEZANE SRBIMA A USTAŠE SU KLALE KOLIKO SU MOGLI.I SKORO SU PROTJERALI SVE SRBE IZ HRVATSKE I POLA BiH I NE DAJU IM DA SE VRATE NA RAZNE METODE.NACIZAM JE GLAVNA IDEJA REŽIMA U HRVATSKOJ I FRA LUCIFERA I FRA PEDOFILA KOJI SU OD HRVATSKE DJECE NAPRAVILI MONSTRUME.

      1. Dragice sirota…brn a bičev djed je bio presvučeni ustasa u komunjarsku odoru i zvao se Antun…a on/ona je isprdak pedersko/lezbo belosvetske hohstaplerske organizacije. Da li ste svesni toga?

    6. Dragan, nemoj da pljujes na dugogodisnje prijateljstvo Srbije i Nemacke, pitaj Vucica sta stalno tetosi frau merkel: mi smo saveznici, nemci su nasa braca , nemci nama veruju i investiraju u Srbiju… Pa ko su bili saveznici u WW2? Nemci i Srbija(Trojni pakt sa Nemackom i Italijom), Prvi podneli raport- Nedic se pohvalio Hoitleru da smo pobili sve Zidove u Srbiji, Sardjivali zvanicno sa Nemackom vojskom od 41-44, Aca ne prekida liniju sa Nemcima oko EU ulaska… Sta oces jos? Germani su bre nasi guverneri, samo to ne znamo…

    7. Germani jesu jedini ISKRENi prijatelji Srbije. Prijatelj je neko ko će ti u oči reći sve, i dobro i loše, bez uvijanja. Prijatelj te ne tapše i hvali, a iza leđa misli sve suprotno.

    8. ZNA SE kako se PRISTOJNO razgovara. Ovaj svadjalacki, primitivni i nevaspitani istup namenjen je bas takvima kao sto ste vi, odnosno, naostrenim Srbima. Onima koji ne vide dalje od nosa. Kojima nije JASNO da Srbi ucestvuju u Vladi i Skupstini Kosova pod pokroviteljstvom Vucica. Koliko ja znam samo DRZAVE imaju Skupstinu i Vladu. Kada odu kod Nemaca (Germani su, znate, mnoogo siri pojam, kao Sloveni, naprimer), onda su manji od makovog zrna. Sirenje mrznje u poslednje vreme dostize ogromne razmere, sto znaci da se nesto ozbiljno iza brda valja.

      1. Vidi se da ne znas mnogo. I Autonomne pokrajine imaju VLADU i skupstinu, npr Vojvodina ima Vladu, Katalonija ima svoju Vladu, Republika Srpska itd.

        1. vlada vojvidine.. autonomna pokrajina
          vlada baskije, shpanska pokrajina
          vlada bosanske republike srpske, . entitet bosne hercegovine
          vlada kosova.. vlada republike kosova, nezavisna drzava.
          shta tu nije jasno, u kom vladu su kosovari srbijanci? u vladu republike kosova, kraj price

    9. Upravo sadašnja vlast je najveći neprijatelj jer sprovodi specijalni rat protiv svog naroda,zaliva ga na dnevnoj bazi preko RTSa Pinka i Hepija sa gomilom laži i mržnje.
      Nijedno poglavlje nisu otvorili prošle godine zbog kriminala,korupcije i lažnih izbora!

    1. Ova osoba je klasičan lobista u Eu parlamentu ona to radi za novac ili za mogućnost za napredovanjem inače Nemci o Balkanskim narodima misle užasno, unija nije za nas.

  2. Viola fon Kramon nekako smeta SNS-u što znači da je ona, na žalost ili na radost, veliki prijatelj Srbije i svih njenih građana.

  3. Ova Ana „premijerka“ izgleda izgubila kompas sa stvarnoscu. Kada se sastane sa nekim iz EU ne sme ni da zucne ali se ne libi kada je jednopartijskom parlamentu, okruzena svojim drugarima iz sekte.

  4. I brna je otvoreno neprijateljski raspolozena, ali prema gradjanima Srbije.

  5. Jesteli culi Dacicevu danas zavrsnu rec u skupstini.Na kraju se zahvaljuje premijerki Ani Brnabicem.Neko mu je rakao sta je kazao,pa se izvunuo Ani uz ispravku prezimena.

  6. Razumem biti prootiv SNS ali biti protiv svoje zemlje to ne razumem. Dobro je sto vas je mali broj koji tako razmisljate!

    1. Izjednačavaš SNS sa državom? Za tebe važi ona AV-ova „ko je protiv mene, taj je protiv Srbije“?

    2. Dal’ je moguce da stvarno misliš da nas ima malo? Dal’je moguće da NE znaš da TOMA nije pobedio TADIĆA nego beli listici? Dal’ stvarno misliš da vas kokardaše zajedno sa komunjarama ima više nego normalnih gradjana? Narod sve vise cuti i sakuplja bes, pa mora biti NOV 5ti oktobar. Samo će 6-ti sada da bude drugačiji jer ce morati da petokraku i kokardu da bace u proslost , A NE DA ovaj narod ponovo dele i uvlace u pakao 1945-1999…

  7. Ne znam kako da vas oslovim sa gospođo ili gspodine B. Možda je imenovana zaista na „ratnoj nozi“ sa Srbima i neprijateljski istupa prema našoj zemlji. Ali -tu ni vi ni cela vaša esenesovska vlada, na čelu sa voždom, niste nimalo bolji i vi se ponašate, radite i upravljate Srbijom potpuno neprijateljski. Nikako da sputate lopovluk, korupciju, uredite pravnu državu, da već jednom isponite zahteve EU i Evropskog parlamenta i da se najzad skinete sa skoro svih naslovnica novina i nestanete iz udarnih TV emisija. Hoćete li ikada dozvoliti slobodu medija i da počnete da cenite narod koji plaća vaše hirove, izdržava vas i grca u nemaštini i bedi a vi sa vrha države se bogatite. Smatrate li sve vaše ovde opisane „poteze“ prijateljskim po Srbiju? Ja ne!

    1. Kome da dozvoli slobodu medija? DOS-ovksoj opoziciji koja je unistila Srbiju od 2000-2012. Jel njima da dozvoli?

      1. Svom narodu, onom čiji je službenik. Narodu da dozvoli slobodu medija.
        Vi iz crnog SNSa ne znate da 90% stanovnika Srbije ne čine političari. Osim toga, niste ni čuli za svetsku krizu iz 2008. Ali bez brige – i najsporije sveće dogore.

  8. Ide to tako.
    Ako ne misli kao ti, proglasis ga mrziteljem vaskolikog Srpstva i resio si problem. Vise nije bitno sta govori i da li je u pravu.
    Ako se slaze sa tobom, odmah ga proglasis objetivnim i nepristrasnim.

  9. Sad će Evropska unija da vam uvede sankcije, pa će davidite. Možete da glasate za Vučića i 100%. Ima da se slikate.

  10. Sudeci po komentarima, da kojim slucajem Hitler sutra umarsira u Beograd bio bi obasut cvecem i bombonjerama.

    1. Nakon ovakvih vladara ne bismo ni primetili razliku, osim što bi RTS emitovao na nemačkom jeziku.

    2. Побркали сте ствари, то је било у Загребу. У Београду су га дочекале свеже рушевине и 3000 мртвих људи, убијених у бомбардовању.

    3. Za Ivana- Nije to nista tako strasno, uvek ovde neko umarsira- od Bugara, Turaka,Madjara, Nemaca, Rusa… Sutra i Kinezi navrate….. Mi smo gostoljubivo pleme, bre.

  11. Srbija NE podržava viznu liberalizaciju za Kosovo. To dotična neka priča u svojoj državi Hrvatskoj.

  12. Kakva je recimo šansa da Hrvatski Sabor ratifikuje sporazum sa Srbijom kad se svakodnevno postavlja prema Hrvatskoj kao neprijateljska zemlja. Kako će reagovati Slovenija kad se blati i nipodaštava pripadnica evropske levice mag, Tanja Fajon ili nemačka predtavnica Zelenih Viola fon Kramon.

    1. Kako se oseća narod Srbije koga su ti isti bombardovali 1999? Kako se oseća narod Srbije kome su ti isti oduzeli teritoriju 2008? Šta me briga za Slovence i Hrvate.

      1. Ti što su nas bombardovali, znači Šreder, Toni Bler, su sada savetnici vašeg predsednika, njemu to ništa ne smeta.

      2. Sada srblji motaju kablove u fabrikama tih istih i srećni do neba a njihov vrhovnik je i iznad neba od sreće.

    2. Не треба нама споразум ни саједнима ни са другима,може ако промене свој вокабулар.

  13. Ako već SNS i SPS sanjaju ponovno ujedinjenje „bratskog“ srpskog i albanskog naroda, budite makar svesni da se to neće dogoditi bez potpisa Berlina i Vašingtona koji trenutno grade državu „našim“ gradjanima na Kosovu.

      1. ako nama dokaze neko da smo doshljaci,mi nemamo problema da se vratimo, nego je problem u to, da vi znate da ste karpazoidski doshljaci a necete da se vratite a trazite od onih koj su autoktoni umesto vas da se vrate tamo odkuda su vas dovjeli.

  14. Svesni smo mi da je Ani i AV svak ko ih ometa da se bogate kradjom naseg novca „neprijatelj Srbije“. Bilo bi lepo da imamo vise takvih „neprijatelja“ pa da se razrese sve vase prevare, kradje, pronevere i ucene. Da se obelodani koliko ste tako alavi i pohlepni kostali ovaj narod i koliko, ne godina vec decenija, ste ga unazadili svojim ugovorima bez tendera u kojima ste vi imali najvecu korist. Koliko je ljudi nestalo sa ovoga sveta po vasoj naredbi i koliko ljudi je kao nestalo a negde su sklonjeni i jos zivi i trose novac koji ste zajedno stekli kriminalom.

    1. Mora da si mnogo naivan ako mislis da Viola fon Kramon dopisuje te amandmane i vrsi pritisak jer joj je jako stalo do demokratzaicije Srbije ili razresenja afera. Kada smo vec kod tendera, dobijanja poslova bez tendera i uz sumnjive ugovore nismo culi da se Viola ili njeni fanovi izjasnjavaju u vezi nacina na koji je americko-turski Behtel dobio posao izgradnje auto-puta u Srbiji.

  15. Cim neko kaze nesto protiv vlasti odmah se proglasava neprijateljem-to smo vidjali i ranije?

  16. Izvestaj koji je upucen Vladi R. Srbije nije napad na Srbiju, vec uperen prst u vas pojedince

  17. Interesantno je koliko se prijatelja Nemačke, Slovenije, Hrvatske probudilo i komentariše. Ovde je EU samo povod za komentare bitno je oslabiti Srbiju i da ponovo na vrhu vlasti budu ljudi iz bivših bratskih republika

  18. Kad god ugledam ovo cudno, egzoticno kreaturce, zapitam se jel ovo sanjam , dal ovo moze biti da to vodi nas srpski soj, i ko ovo dovede na ovu funkciju? To NIJE NAS NAROD IZABRAO!!!

    1. Ali je taj zbabljeni đed pardon restajlizovani zbabljeni dječačić izabrao srblje da jaše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.