Brnabić: Vlada stoji iza svake Vučićeve reči

Ostavite komentar


  1. Ono sto je danas predsednik AV pricao prijalo je svima,cak i mnogima u opoziciji!Verujem da postoje oni kao sto je Ceda i Canak koji su gutali knedle..ali ne smeju da pisnu!Napokon da vecina danas kaze “Bravoo Vucicu”….ako si im rekao!

    1. Većina kretena je rekla bravo pošto se onako samo uličar obraća bilo kome.

  2. A da pokuša da ne stane. Kako nije sramota tobožnju predsedni(k)cu vlade da uopšte izgovori ovako nešto. Predsednik vlade treba da ima integritet pre svega ostalog.

  3. Posto Vucic nije gotovo nista znacajno niti supstancijalno rekao, to znaci da Vlada i Ana Brnabic stoje iza praznine , magle i paucine.

  4. Brnabić: „Vlada stoji iza svake Vučićeve reči“
    Izjava ispod svakog nivoa,

  5. Premijerko nasa, za koga glasas na hrvatskim predsednickim izborima. Valjda ce ti Sef dati slobodan dan u Nedelju, da obavis svoju duznost hrvatske drzavljanke, … ?

  6. Koga vi branite tom je propast zagarantovana
    Čudi me da ovaj narod ne vidi sve vaše spletke

  7. Ima ovde komentera da se čovek nasmije jednom se povraća o nije rekao zbog čega, drugi kaže da se samo tako uličar izražava, trećem je to mapet šou ali niko od njih ne kaže šta je to AV loše rekao. A. Vučić je rekao golu istinu ne uvijeno u sto oblandi jer ima muda i čist obraz pa to može reći svima u lice.

  8. Većinu stanovnika u Srbiji više ne interesuje ni Kosovo, a niti uopšte država jer moraju svakodnevno da se bore za opstanak. Siromašnih je sve više i više, a glavni krivac za to je ova odnarođena antisrpska vlast koja gotovo svakodnevno donosi zakone da ljudima što više sisa krv. Ljudi se ubijaju jer ne mogu više da žive bedan život, umiru od gladi ili hladnoće, ali ove na vlasti to ne zabrinjava nego su našli ovo novo ludilo sa SPC i Crnom Gorom da ljudima ispiraju mozak.

  9. Drzava koja je 2000 km daleko ,Rusija ,njeno ministarstvo spoljnih poslova u saopstenju je strogo osudilo zakon u cg.Srpsko ministarstvo cuti.Nije cak ni pozvalo ambasadora cg na rapost,nije ni uputilo protestnu notu ,nije obavestilo svetske i evrplopske instirucije o krsenju prava Srba u cg..Narode da li shvatate cije interese zastupa predsednik Srbije?Da li shvatate ljudi???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.