„Vučić nema privatan život, takvog neće biti narednih trista godina“: Brnabić o Vučićevoj najavi da će se povući iz politike 2027. godine

Ostavite komentar


  1. Ovo je mucno.
    Ne brini, neces „Sefa“ videt
    kako igra sah na predivnom
    Kalemegdanu!!!

  2. Baš mi žao što precednik nema privatan život. Nema ga ni sirotinja koja po celi dan rszmišlja kako da se prehrani i plati svoje obaveze. I oni razmišljaju celi dan o Srbiji i kako da prežive.

  3. Treba pogledati zemlje u okruženju svi su ljubomorni na Srbiju, jer nemaju zalihe litijuma a svesni su koliko je ovaj metal značajan za ekonomski razvoj u godinama koje dolaze.

  4. Ni 300 godina nece biti dovoljno da se sredi ono sto ste urušili, pokrali, oteli ali ako je za utehu, narednih 300 godina cemo biti srecniji svi osim njega i ekipe…

  5. „Povućiće“ se vučić uskoro iz politike direktno na robiju. Sa mnogim svojim saradnicima, među kojima i je brnabić. Jedino što nema robije od 300 godina koliko su zaslužili.

  6. g-dja Brnabic je u pravu takvog coveka sigurno necemo imati u narednih 300 godina a mozda i vise. A ako njega ne bude onda ce oni ostati da, kako kaze „da mrsimo i zaluđujemo narod radi parčeta vlasti“ ako je tacno preneto. Sto bi rekao nas narod, cini nam se da vi to radite i sada.
    Dalje se navodi „„Litijum za Srbiju znači samostalnost, bogatstvo, snagu“, do sada nisam znao da neki prirodni element kao jedinka moze da znaci samostalnost, bogatstvo, snagu, pa zasto onda oni koji kopaju litijum po raznim zemljama nikako da dosegnu taj nivo a vec niz godina se u tim zemljama kopa litijum? Kako je moguce da zemlje koje imaju dijamante nisu jos dosegle taj nivo?
    Svi pricate o milionima i milijardama kao sto gradjani srbije prebiru po nekim hiljadama. Eto stalna prica o 619 miliona G-din. Djilasa koji nije ni istrazen, ni procesuiran niti osudjen ali se prica. Sada o 79 miliona za rusenje g. Vucica od strane nekih NOV i slicnih udruzenja, koja sva trvde da rade u skladu sa zakonom, da su prijavljeni u APR da redovno placaju porez i da poreska sve to kontrolise, sada objasnite g-djo Brnabic da li stvarno toliko para udje a da niko do sada nije reagova, nekoga ispitao, procesuirao, optuzio, osudio, kako sada odjednom? Znate to prvo kaze g. Vucic a onda vi svi ponavljate a sta ste uradili da se to sve ispita a ne samo da se prica kao za G-din. Djilasa. Blago nama. Ziveli

  7. Neka razmislja gospodja o sebi podjednako kao i o diktatoru,nicija do zore ne sija, pa nece ni njihova.A kad prestane da sija onda se smrkne,tako kaze narod.

  8. Veoma glupa i zapravo monstuozna izjava. Sve i da je to tako, to je samo dokaz da je Vućič nepodoban i nesposoban za funciju,
    jer Srbiji treba realen normalan čovek na čelu, a ne neko sa manijom supermena.

    Uostalom i sa Hitlerom je bio isti slučaj i ista priča. Svi njegovi papagaji su pevali ovu pesmicu Ane Brnabić.

    Čak se Hitler hvalio da se ne ženi, jer je Nemačka njegova žena.

  9. Svaka čast ko ovo više može da čita. Nije ovi monarhija pa neko ruši vlast. Normalno je da je u parlamentarnoj republici opozicija nastoji da dođe na vlast. Vrlo je verovatno da se ovakva štetočina neće skoro pojaviti, a za 300 godina mili moji sunarodnici ako ovako nastavimo neće biti ni Srba ni Srbije.

  10. ako je bez privatnog zivota onda on nije ljudsko bice, neki su tvrdili da je reptil, ne znam…ali ovo sigurno nije pohvalna stvar

  11. Naravno da nema privatan zivot, kada su svi drugi prinudjeni da zive njegov privatan zivot

  12. Za tebe i tvoju porodicu je spas da on dozivotno vlada jer bi ostatak zivota provela u Zabeli.Zelim doticnoj da pokusa da zivi kao obican smrtnik,sa 50 000 din mesecno,da se leci u drzavnom zdravstvu,zivi kao podstanar i izdrzava dete i porodicu i placa racune i sve troskove i vozi se gradskim prevozom..Velicala bi sefa..ovako sa milijardama u dzepu i kucerinom koju MI placamo nek joj ostane..lepo i krasno.Sram te bre bilo ,iz frizidera izlazi svaki dan.

  13. U pravu je. Čoveka bez sekunde radnog staža koji živi na grbači naroda, nismo, i nećemo imati 300 godina. Jedinstven primerak. Verovatno će nam trebati toliko godina i da se oporavimo kao društvo u celini.

  14. To sto nema privatan zivot je njegov izbor za koji se danima nama „obraca“ sa TV da BI OSTAO. Cak je u to ime (ostanka na vlasti) PRODAO Kosovo a sada se iz petnih zila upinje da nam uvali i kopanje litijuma

  15. Naravno da stlano razmslja o protestima kada zna da ce u zatvor kada padne,a pasce!

  16. @Hana
    Nije vam ovo Kurir pa da laprdate gluposti!!!
    „ljubomorni“, „zavidni“ , „kompleksi“ i ostale nebuloze
    Vam ovde ne prolaze!!!

  17. Da se posveti svom privatnom zivotu malo, zivot proleti a covek ne provede vreme svojim najblizima

  18. Nadam se da će se za njim povući i svi oni koje je strateški postavio na visoke funkcije, poput Ane Brnabić, Vučevića, Tabakovićke, Malog, Gašića, Rističevića, Bakareca, Đurića i hiljade ostalih poltrona (umalo da napišem morona) bez trunke morala. A mi ćemo u strahu sačekati. 2027 i nije toliko daleko. U ovoj bedi, svaka nada je dobrodošla.

  19. Koji nebulozan komentar za čoveka koji ne zna, ne ume, niti išta radi u svom životu! Tu mislim na kokretnu profesiju i stručnost. Ne računam svakodnevno laganje, muljanje, vredjanje i ulizištvo do iznemoglosti. A sve u cilju opstanka na svog opstankom na vlasti.
    Za sve gradjane Srbije bi bilo mnogo bolje da nikada ovakav čovek nije našao ni na kakvoj javnoj funkciji. Nije sposoban da bude upravnik manje zgrade!

  20. Ti ne shvataš da je posao predsednika njegov privatan živor u kome uživa. Maltretira i iživljava se na građane i saradnike, svakodnevo priča šta mu padne napamet, nema odgovornosti ni prema kome (ni rođenu decu ne viđa često), enormno se on i porodica bogate, ima bolestan osećaj veličine i važnosti…da li treba da dalje da nabrajam…

  21. Ni ti nemaš lični život, a nema ga ni niko od vas, poturičkih izdajnika i plaćenika, zato i grebete na ostanete na vlasti jer to vam je jedini način da preživite

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.