Brnabić: Vučić bio očajan što je fudbalska reprezentacija otputovala na prvenstvo hrvatskim avionom

Ostavite komentar


  1. Da je samo to, Hrvati nam stampaju i knjige za skolstvo, prosirili IDEJu ko epidemiju po Srbiji…i ko je kriv pa vlasst ova i ovakva i sto je Vucic dozvolio da idu tim avionom ako je video i zasto je usao.

  2. E, sad je vreme da u fokusu bude predsednik! Da nije bilo hrvatskog aviona, našlo bi se nešto drugo.

  3. Opet neka belosvetska zavera!!!
    Zasto ta informacija tek sad izlazi i kako je do toga doslo?
    Sad ce sigurno avion biti krivac za Piksijeve manekene i njihove neuspehe!!!

  4. Hura, imamo razlog za ispadanje sa prvenstva. Hrvati putovali Er Srbijom? Koliko ste samo bolesni! A Fedja dodje Er Srbijom i ne pustite ga. Vas ni za glavu, ni za rep.

  5. i ne samo to, da smo imali nacionalni stadion sigurno bi dance pobedili , sto bi rekla moja komsinica budali je more do kolena

  6. Krece pravdanje Piksija i onih baba igrača. Ni slulajno da niste gradili stadion! Novac preusmeriti za lečenje dece – odmah! Fudbal u Srbiji privatnicima pa neka se igraju!

  7. A drugo sta ocekivati od najvećeg bednika u novijoj istoriji Srbije…

  8. Pa vi ste stvarno bolesni!
    Kakva veze ima cijim avionom putuju?
    Bolje bi bilo da su bolje igrali, ali to ovaj nije bitno, samo je bitno da joj sef nije tuzan. Uzas

  9. Sram vas bre bilo.To je najbitnije a ne kako igraju ovi sto imaju brdo para a veze da igeaju..i selektor sa milion ipo evra od nasih para…Prestanite da sirite mrznju.Gospodja iz Jovankine vile je hrvatski drzavljanin i nek vrati kucu na Krku i pasos.Bedno !

  10. Da su putovali Air Le
    sotom bili bi prvaci
    Evrope.Oskar je najve
    ći krivac za sve neus
    pehe jer sve on odlu
    čuje.Doveo je Piksija
    odbacio kao krpu Vid
    ića i sad je kriva Er
    Kroacija.Grozota i da
    se ispovraćaš.Gadi mi se i da pišem.Dok
    le ćemo da trpimo DI
    KTATORA ?

  11. To je to. Da su naši otputovali srpskim avionom, prvo predsednik ne bi bio očajan a drugo, neočajavanje predsenika bi se kao dobar vajb prenelo na našu repku pa bi razguzili Engleze, Slovence i Dance. Apsolutno sam za to da se ovakve greške ne smeju tolerisati i da se odgovorni moraju najstrože kazniti. Predlažem da se osnuje skupštinska radna grupa koja bi ispitala ovu aferu.

  12. Pa ovi ne umeju ni srpski avion da organizuju! Ah, da, imali su malo vremena svega godinu dana! Kako li Danilu palo to

  13. Ništa odurnije od nacionalšovinističkog patriJotskog prenemaganja pred javnošću.

    Kad si tolika patriJotkinja što nisi odbila da se uvališ u Jovankinu vilu i da 4.000.000 evrova, umesto za luksuziranje u vili, usmeriš ka bolesnoj deci? I umesto što se u toj vili baškariš i luksiziraš na račun naroda, što ne živiš u svom stanu i da plaćaš sve komunalne troškove?

    Ima prljavog i smrdljivog veša i tvog i sveg partijskog ganga (bez obzira na to kako se ko u gangu farba) da se njime mogu napuniti najveći tankeri za naftu.

    Sram te, bre bilo!

    A što se fudbaleri, kao kljukane guske, luksuziraju je takođe tema. I to važna. Kljukamo te vašarske zaje*ante, kao da su uopšte važni za opstanak ovogo naroda.

    I njih ćemo potkačiti, ako pristrasni i velečasni admin. izvoli da dozvoli.

  14. Dakle sportisti su izgubili i ispali i mora im biti tesko. Toliki navijaci su razocarani, ali ipak jednom coveku ja najteze i svi opet tre da pate radi njega i misle kako je njemu. Zaboravite sve drugo

  15. Oskar bi bio sretan da su otputovali šiptarskim avionom.

  16. jedini razlog zbog koga bi Vučić trebslo da bude razočaran je užasno loša igra naših fudbalera.

  17. Zašto cenzura na moje komentare?
    Ja citam redovno vase naslove i mislim da imam pravo na komentar.

    Dokle bre, Brnabicu?
    Onda se cudimo sto komsiluk nas nece.
    Sva muka pada na narodima…

  18. Koja bolesna vest ,ko
    ja budalaština.Narod
    e srpski shvatite već
    jednom da vas vode
    ubedljivo najgori.Sve
    čega se dotaknu,osu
    ši se.PS.Priča o hrvat
    skom avionu je glupo
    st par ekselans.

  19. …“Brnabić: Vučić bio očajan što je fudbalska reprezentacija otputovala na prvenstvo hrvatskim avionom“…

    Neverovatna budalaština, potpuno u skladu sa mentalnim sklopom i visinom IQ…
    Čime se oni bave!

  20. Da li je moguće da, do juče, predsednica Vlade da ovakvu izjavu.
    Na ovom narativ da se vaspitava omladina.
    Ovaj nebih kuče pokvario na čuvanje,a ne da vidi drzavu.
    Treba ozbiljnostaviti prst na čelo i zapitati se: ko vodi drzavu i kud ovo vodi?

  21. To su uradili neki „domaći izdajnici“, koji su, naravno „strani plaćenici“.

  22. Kad su Kurtijevi autobusi dovozili one jadnike na kontramiting, nije bilo očaja. A imamo našu AIR Srbiju, ponos naš…

  23. A da su putovali Lufthansom ne bi bio problem… zaglavljeni u 90tim…

  24. A što se Ana – čiji su koreni duboko hrvatski, toliko „uzrujala“? Čak štaviše, moglo je to imati neku daleku terapeutsku svrhu, da im se tokom leta primi nešto od odnosa hrvatskih fudbalera prema reprezantacii čiji boje brane. Ali kako odavno znamo mi pri čistoj svesti i zdravom razumu od toga ništa.Baš prema onoj staroj iz kraja Vučićevih: od gov… pita se ne pravi. Sledeći put – za 24 godine ipak nekim od privatnih aviona iz „Pink“ flote. Ponos Srbije, uostalom kao i fudbaleri i Ana naravno.

  25. Znam lek Jos 10 stadiona i tri nacionalna,u Bg Ni,Ns.Onda postajemo prvaci sveta u bacanju para.

  26. Ma Ana, AV-SNS d.o.o i fudbaleri su ponos pameti i morala Srbije. Nema se tu šta više dodati samo oduzeti.

  27. Pa odgovoran je neko iz saveza a u savezu su vasi ljudi. kako su otisli tako su i prosli

  28. A šta fali hrvatskom avionu ili bilo kom koji je prevezao naš tim u nemačku ali neko voli da bude a svakom sosu mirođija

  29. Nego „Danas“ što ovo ubaciste u rubriku „politika“??? Krajnje vreme da otvorite nove rubrike za slične informacije. Nešto kao „gangsterska hronika“ ili „s one strane pameti“, to je svakako prikladnije.

  30. To vam je bitno?Igrali su kao da su otišli peške!Iz kog horor filma vi dolazite kada ste tako naopačke?

  31. Milojević ili Stanojević bi sigurno odveli naš tim dalje jer ukljukani treneri i JAJARE koje vode srpski fudbal to nikada neće moći

  32. Буди бог са нама. Као главни селектор који је доживео поптуни неуспех (пикси је проточни бојлер), он скреће пажњу са власништвом авиона.

  33. A mogli su da odlete i onim letećim taksijima, nije to daleko, ali nisu hteli! Izdajnici-ustaše-prodane duše-strani-plaćenici….i još ne znaju da igraju fudbal? Dok sve ne izdeklamuješ ne pojavljuj se „šefu“ na oči.

  34. Каква је „елементарна непогода“ епских размера снашла овај несрећни народ да је то за уџбенике. Мада кад човек мало размисли време је за нестајање, можда ове просторе населе неки бољи, хуманији, питомији људи који ће знати како и куда даље.

  35. Pitam komšiju ,gledaš li Srbiju a on će… gledam film… od pakla do Teksasa… i posle meča shvatih da je komšija mudriji od mene

  36. Čime se vi bavite…. crtani film. Piksi i Diksi i Mr Džinks koji je nesrećan zbog aviona

  37. Naravno da je sramno što su putovali hrvatskim avionom ali kako su radili tako su i prošli
    Predsednik je veliki čovek što prašta ne bi im ja oprostila .

  38. Neverovatno!!Izmalerisali nas ovi Hrvati, izgleda,zato nista nismo ni postigli.Ni predsednik nista nije mogao da uradi.Kako to?

  39. Evo kako se odlučuje šta narodu treba govoriti, a šta ne. Sad zamislite sve druge, važnije teme. Neko ima ekskluzivno pravo da odredjuje šta narodu treba reći, a šta ne

  40. I ja sam bio očajan kad sa video ko ispraća fudbalere. Gori maler nije mogao da im se desi, pa su zato prošli kako su prošli.

  41. Cccc ni kockarnice („orlovski“ sponzori) više nisu što su nekada bile. Gde su te „Mozzart“, „Bet“, „Admiral“ aero flote? Mogli su „zli hrvatski piloti“ da sirotu srpsku fudbalsku čeljad spuste umesto u Nemačku, direktno na ukrajinski front! I EP bi bilo uskraćeno za „nazagonetniju“ ekipu na planeti. Svi su se pitali osim pristrasnih srpskih navijača šta to igraju a nije fudbal?

  42. Kakva nacionalisticka glupost! To je prevozno sredstvo, jel mozda bitno ko je proizveo isti? Valjda su igraci I navijaci reprezenti.

  43. Pa kako drugacije nego da na kraju predsedniku ne bude najteze? Sam Isus se otelotvorio u njemu i jadan mora sve grehe srpskog naroda sam da ponese. znaci, muka mi je vise od ovog idolopoklonstva prema coveku koji ni sa cim nije zasluzio ni delic paznje koju mu ukazuju ovi kvaziradikali i, lopovi i budale koje glasaju za njega. Srbija je oduvek drzava sprdnje, ali ovako nisko nikad nije bila.

  44. Takve nediplomatske i nesuvisle izjave koje ne priliče državnom vrhu sigurno ne doprinose dobrosusedskim odnosima, samo dovode do zahladjenja.

  45. Боже мили, кој гуска!
    (Извињење пернатим гускама)

  46. E,da su otputovali srpskim avionom,onda bi sigurno isli dalje.Ovako imaju sansu da se vrate srpskim avionom da bi oskar bio zadovoljan.Vidite,vodite vi njega srpskom hitnom pomoci na nauropsihijatriju i neka ga srpski neuropsihijatri lece,ako jos uvek nije kasno.Bio je i ostace kreten i sovinista.

  47. Hajde da se vratimo na našu reprezentaciju. Šta, ne možemo dok se ne reši ova stvar od najvećeg nacionalnog značaja!? Dobro, izvinite.

  48. Mislim da je to u redu… Air Serbija leti za Moskvu po ceni od preko 1000e povratna karta a preko Istambula 600-700, naravno da necu ici nacionalbom kompanijom

  49. A,kad su dovozili podršku na miting Albanskim autobusima,nije im smetalo.

  50. Opet ova portparolka šefa
    Radi svoj posao i zakazuj sednice skupštine, ovako si prevšila svaku meru.

  51. „Zrakoplove, slomiću ti krila,
    da ne letiš – pobeda bi bila.
    Joj ako ti uhvatim pilota
    lišiću ga njegovog života.“

    Po Bori Đorđeviću: Avionu, slomiću ti krila

  52. A nije bio očajan kada te postavlja na razne funkcije, a ti HRVATICA ?

  53. Nije li Vučiću, zbog očajanja, palo na pamet da se okane mešanja u sport?

  54. И нас је срамота што нам је грађевинска мафија на власти

  55. Да се купи авион за репрезентацију, да се не брукамо!
    Сваком, бре, да се купи по један, и један за селектора и тренере, плус један додатни за лопте!…

  56. Pa kakve to veze ima.Stalno trazite razloge neuspeha tamo gde ih nema..Dozovite se vec jednom pameti..Krajnje je vreme.

  57. Treba da nestanemo kao nacija ako “ovo“ u određenom trenutku ne bude procesuirano…

  58. Jedino u čemu ova garnitura uspeva, jedini zicer koji nikad neće promašiti, to je da toksičnim izjavama šire mržnju prema komšiluku, dok joj polupismena rulja tapše smatrajući to činom patriotizma.

  59. Nije nama za debakl kriv avion …vec sam baksuz koji je u njemu usao …koji moj trazi ? On ce da pozeli srecu nesretnicima ….ili je zeleo da vidi dali je sve onako kako je po njegovoj zelji …mozda se neko ubacio ko nije po njegovoj volji.

  60. A on to zaboravio da nam kaze u svojim svakodnevnim „obracanjima“ pa zaduzio tebe da opravdas sedenje u vili koja ti ni po kom zakonu ne pripada

  61. Модрић је ружан ко ђаво. Али господину Ани и Оскару ни ни за примаћи. Шаховница јесте кафански столњак, али наше две лешине са круном су ремек дело окрутне природе.

  62. Bože, dal’ je moguće da ovakve gluposti izjavljuje premijerka…. Možda ni ona nije 100% srpkinja pa šta ćemo sad….

  63. Najzanimljivije utiske sto ce ostati od ucesca Srpske reprezentacije na Evrpsko prvenstvo EURO 2024, jesu komentari na izjavu Brnabicke, da je Sef ocajan sto je reprezentacija otputovala hrvatskim avijonom. Citajuci te komentare, saznao sam “razlog“ neuspeha reprezentacije.

  64. Koliko li je nesrećan što tebe glupačo mora da sluša i gleda?
    A nije nesrećan što pokloni Kosovo?
    A noje nesrećan što krade i rasprodaje?
    Mrš !!!

  65. Kakav primitivizam. U cemu je problem sto je hrvatski avion? Cuj bio nas predsednik ljut. Ne verujem da ga niko nije prethodno pitao za dozvolu. Tako krupna odluka za drzavu Srbiju a on nema pojma.

  66. Ova nije normalna! Zar nije svejedno, samo nek je bezbedno, ekonomično i brzo. I sad opet „pale“ nacionalisticke baklje, opet bi da se bahate, provociraju i izazivaju. Oni stvarno „čačkaju mačku“ dok ne dobiju po nosu. Pa dokle više?

  67. Nije razlog ispadanja reprezentacije sto je otputovala hrvatskim avijonom, ali sto Sef (sekularne drzave) nije organizovao moleban pred njihov odlazak, u kome bi uecstvovali jos i Porfirije i Dodik.

  68. Da li je moguće da, do juče, predsednica Vlade da ovakvu izjavu.
    Na ovom narativu da se vaspitava omladina.
    Ovoj nebih kuče poverio na čuvanje,a ne da vodi drzavu.
    Treba ozbiljno staviti prst na čelo i zapitati se: ko vodi drzavu i kud ovo vodi?

  69. А није очајан штоп му је Председница парламента Хрватица.

  70. Da su otisli Air Srbijom pobedili bi. Ovo je postao Monti Pajton od drzave.

  71. Toliko je bio očajan da nije hteo da uđe u njega da se slika sa gubitnicima.

  72. Koji debilni komentari .Ovo je strasno .Nemam reci nije ni cudo kakav narod takva i vlast i obrnuto .Cime se ova vlast bavi i cime ovom narodu zamazuje oci,glume ludilo nek puste ovaj narod da zivi normalno i nek ne potpiruju mrznju zbog svojih licnih interesa.Dosta bre vise tih budalastina.DOSTA!

  73. Zašto je reprezentacija odabrala jeftinije karte, zašto Er Srbija nije spozorisala put reprezentaciji? Vidića za selektora!!!

  74. dokle će više ova opet da širi zlo oko sebe sada evo protiv komšija ???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.