Brnabić za CNN: Umorna zbog napada, ponosna na promene

Ostavite komentar


  1. Kakvo bestidno izvrtanje sopstvenih biografskih cinjenica pred jednim od najpoznatijih svetskih novinara?!!! Gospodjicu Premijerku je njena sopstvena porodica, nakon sto je neopozivo utvrdila njeno seksualno opredeljenje i proistekli identitet, … u cilju ‘bezbednog odrastanja’ poslala na skolovanje na daleki Zapad i staziranje po svetskim NVOima u trajanju od 20 godina tokom kojih je, reklo bi se, ‘potpuno odrasla’, daleko od Srbije ili bilo cega sto ima veze sa njom … ?!

  2. PS: Sto se ‘umora i promena’ tice: ‘Umor’ se leci odmorom, recimo na terasi rodne kuce na Otoku Krku u ‘Lijepoj Njenoj’, a ‘promene’ se verovatno ticu cinjenice da Seseljev i Slobin radikalsko-spsovski podmladak ni 25 godina nije na vlasti?!

    1. @Velizar: Stidim se zbog Vašeg sarkazma. Velizare, zar ne uvidjate da je trpanje svih prpadnika jednog naroda u isti koš, put koji u magli neznanja vodi ka novim Aušvicima, Dahauima, Jasenovcima…? Da li Vi znate da su izmedju dva svetska rata, ostrva na Jadranu bila pod italijanskom okupacijom i da su njihovi žitelji želeli da budu u Jugoslaviji? Da li znate da na ostrvu Ižu, u seocetu Mali Iž i dan danas stoji spomen ploča sa imenima stotinjak njihovih meštana koji su poginuli na Tjentištu, kao borci Dalmatinske brigade Save Kovačevića? Da li oni i njihovi potomci, zaslužuju da ih djuture upućujete u „Lijepu njihovu“? Velizare, nećemo se valjda zarozavati u glib šovinističkog mraka, da bismo se tamo poravnali sa ustašoidnom propagandom?

  3. A najteze joj pada kada se bratova firma jedina javi na tender koji raspise drzava a ona mora da odobri isplatu sa puno nula. Tipicni predstavnik licemernih vlasti zbog kojih se mladi i pametni ljudi iseljavaju iz zemlje

  4. čak je i devedesetih bilo više žena u biznisu nego što je sada u Srbiji. Tada se znalo na kojim poslovima mulja vlast, a koje mrvice ostavlja nama. Sada nama ne ostaje ništa, mladi moraju da pakuju kofere, stariji da preživljavaju, a one koje nisu spremne da bilo šta korisno urade greju ministarsku fotelju. Lepo je što je na čelu pravosuđa žena, tragično je što je izostala reforma i što je pravda nesostupna prosečnom stanovniku Srbije. Lepo je što je na čelu glomaznog ministarstva žena, ona bar može da se pohvali e građevinskim dozvolama, sve ostalo u njenom radu je katastrafalno i pitam se kako je nije stid da konstantno pominjene Mrku dok radovi teku pod njenom palicom. O Jadranki i Slavici možemo samo da konstatujemo da se njihov nerad i te kako vidi, a Maju ne vredi ni komentarisati. Stid me je što je ona u parlamentu. Da sve pobrojane i Jorgobanka napuste fotelje i postanu vlasnice privatnih firmi, kladim se, ni jednoj firma ne bi proslavila treći rođendan.

  5. Vučić i Ana stalno ističu svoj PONOS.
    Ova reč u Rusiji je za njih negativna i ako je tačnija u označavanju stanja u kome se oni nalaze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.