Brnabić za Euraktiv: Srbija neće žuriti u EU dok ne bude zaista spremna

Ostavite komentar


  1. To da nebi žurili je samo izgovor za vašu nesposobnost. Pa vi, vlada i kompletna državna uprava niste sposobni da zatvorite makar jedno jedino pristupno poglavlje već skoro 5 godina. Ona dva koja su privremeno zatvorena ne računam, jer se ne broje zbog onog, privremeno.

  2. Kako objasniti da su Bugarska i Rumunija još onda bile spremnije od Srbije i postale članice EU a da Srbiji sada treba sva ta poglavlja. Nismo valjda bili toliko iza njih ,ili je tu neka druga igra u pitanju?

  3. Bravo Ana počela si da citiraš Koštunicu,samo je on to mislio dok Srbija ne osnaži,a ne dok ne osnaži vladajuća stranka odnosno lideri u njoj.

  4. Zgranuta nasim uspesima na svakom planu, Evropa nas zeli, ali mi ne zurimo vec pristupamo polako da bi ih zeljkali sto duze. „Ne nemoj mi prici, hocu izdaleka…“.
    Ovaj premijer je zaista zabavan i vickast. Sreca da (ni)je visoku skolu zavrsio.

  5. Ne znam mnogo ,ali znam da će kako stvari stoje skoro svi(osim možda „naprednih Srba“) Srbi biti u EU za 20 godina , a Srbija nikad neće biti članica EU ili kako reče B.Lečić u filmu „Tri karte za Holivud“- sami sebi ćemo biti narod.

  6. Jasna i providna je vaša kvazi politika kao hoćemo i trabunjamo svuda kao mantru u EU, ali zapravo nećemo i radimo sve da se to ne desi i pritom vi vlasni zarobljavate državu i bogatite se lično i enormno.

  7. Svaka vlast je ista. Imaju za cilj da namestaju poslove iz budzeta, da se bogate do neba, i da narod vuku za nos 100 godina. Isti ste kso zuti. Isti. Isti. Isti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.