Brnabić: Predlog opozicije o litijumu je štetan po Srbiju

  1. Predlog zakona urusava ugled Narodne Skupstine? Pa vi ste sa svojim stranackim kolegam , sa vasim SEFOM unistili n ,ne samo ugled Skupstine, vec i sve vrednosti u drzavi vec i samu drzavu.

  2. Stetno za vas licni biznis, da. Eno vam Macve, puna podzemnih i geotermalnih voda. Umesto da je flasirate i prodajete Arapima, gradite banje, vi bi da unistite sve to kopanjem otrova od koga samo mali broj vas ima koristi. Srbija ne. Napravicete od Srbijanaca Jakobince. A onda…

  3. Ti i tvoj sef ste najstetniji za Srbiju i rusite ugled zemlje svakim zakonom koji vasi robovi izglasaju, svakim sporazumom i ugovorom koji potpisete, i svakom recju koju izgovorite.

  4. Mozda je zabrana kopanja stetna po SRB, mada vise po vladajucu sektu, ALI JE MNOGO STETNIJE KOPANJE

  5. Zašto se ona danas pojavila sa ovakvom izjavom, kada će rasprava o litijumu biti u Skupštini za nekoliko dana? Gospođa pokušava da vrši pritisak neprimerenim stavovima. Pominje Ustav, a ne zna ni Poslovnik o radu Skupštine, tj. koji su mogući termini zasedanja, pa je u poslednjih par dana menjala „mišljenje“ više puta. „Mnogo“ je zainteresovana“ za rad Skupštine.
    Sve u svemu, vlast je prilično nervozna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.