Brnabić: Institut Tonija Blera savetuje „pro bono“

Ostavite komentar


  1. Toni Bler, ktitor napredne Srbije, poznati je humanista i nesebicni prijatelj srpskog naroda koji sve radi pro bono zbog postovanja koje oseca prema velikom drzavniku, predsedniku Aleksandru Vucicu! Ako do sad vec niste povratili, sad mozete slobodno….

  2. priznaje da ih savetuje (to smo i znali) zlikovac, koji je zagovarao bombardovanje SRJ. Sram ih bilo. To da radi pro bono, to može da priča onom novorodjenčetu, koje valjda ljuljuška. Tu su braća arapi, koji će da nasele Srbiju i koji plaćaju tog zlikovca, indirektno našim parama premijer(u)ko.

  3. Ovde je nebitno da li G. Bler uzima novac za usluge, ve se postavlja pitanje.. Ko je i zarad čega angažovao ovog čoveka i njegov institut da bude konsultant, a znamo da je posejano veliko zlo po ovoj zemlji. Gde su granice časti i dostovanstva.?

  4. Slican se slicnom raduje…!! Kao Sinisa Mali- MMF-u…Prvo smo dobili stapom,sad grickamo sargarepu…Tako govore svih 16000 menadzerski orijentisanih gradjana Srbije…

  5. Baš lepo što koristimo savetodavne usluge jednog od najvećih zločinaca našeg doba, čoveka koji je direktno odgovoran za bombardovanje naše zemlje, za lažne optužbe zbog kojih je uništena Libija i Irak, stotine hiljada ljudi poslato u smrt, valjda je i to uradio pro bono….bravo Ana, vaši stand_up nastupi su sve sadržajniji!

  6. Da, da, Toni Bler zbog prijateljstva sa Aleksandrom Vucicem i Srbijom, pomaze, savetuje, cak i angazuje savetnicki tim za Srbiju i sve to cak besplatno.

    Knjiga ciji je 2005. godine recenzent bio upravo Aleksandar Vucic nosi naslov: Engleski pederski isprdak Toni Bler

    Toni Bler je bio najveći zagovornik razaranja Jugoslavije, što je priznao u svojim memoarima. Bler je napisao da je tadašnji američki predsednik Bil Klinton imao rezerve u vezi sa tom akcijom, ali da ga je on na kraju nagovorio da SAD i NATO čak upotrebe i kopnene snage protiv Srbije.

  7. ˝Brnabićeva je zahvalila tom institutu na svemu što rade i podršci koju, kako kaže, pružaju pre svega njenom kabinetu˝. Ovi više ni ne kriju da rade suprotno interesima ove države..

  8. pa dokad više da nas potcenjuje ova vlast.Najveći zlotvor i neprijatelj srpskog naroda u novijoj istoriji savetuje našu vlast.Pa mi smo stvarno nikakav narod kada to trpimo.

  9. Na zapadu a i kod nas postoji par izreka:1.Nema besplatnog ručka 2. Što ne platiš na mostu platiš na ćupriji.

  10. U pravu je da ne ide ni dinar iz budžeta, već plaćaju Arapi neki, to je već stara priča. E sad, zašto neko plaća da Toni Bler savetuje Srbiju, ne znam. Možda Bg na vodi, možda onaj neki uvoz oružja iz Zastave što se pisalo, a možda Arapi i Bler, kao ona najstarija baba u Srbiji, prepoznaju Vučićevu energiju i autentično žele pristojnu i poštovanu Srbiju. Jedno od ta tri sigurno…

  11. A u cemu se sastoji pomoc ovog zlikovca i ratnog zlocinca vasoj Vladi?Mozda da angazujete i Gotovinu da malo pomogne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.