Brnabićeva jeste spominjala ostavku u razgovoru sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. ovo ukazuje da vlada nema nikakvo jedinstvo i sve zavisi od av. popović je na jedan recimo inovativni način otvorio pitanje gej populacije a premijer ka je žestoko reagovala. ostali samo čekali povod pa da krenu u pokušaj osvajanja novih pozicija. kada bi premijer ka reagovala na sličan način kada dačić i vulin daju razne izjave onda bi srbija bila zemlja za poštovanje. medjutim za to je potrebna ne samo hrabrost već i politička podrška.ovako prisustvujemo jednoj jeftinoj španskoj seriji koju skupo placamo

    1. nikad normalno i nenormalno neće biti podjednako normalno !!!

  2. Ja više verujem Vulinu ,on zna tačno da nije spominjala ostavku.Čudo od čoveka.

  3. Ana, dok. god budes Vucicev pion, bices predmet otrovnih komentara u Vladi ,direktno cesce is ledja
    Ako postujes sebe IDI. sto pre.!

  4. Rasuta vlast rastura društvo. Ni po’ jada da Brnabićka, sa sve njenim gazdom i vladino-skupštinskom faunom (prestoničkom i provincijskom) zanavek nestanu iz našeg vidnog polja.

  5. Podrzavam premijerku Anu u njenom misljenju koje je dala na sednici kolegama ministrima da vlada mora da radi ujedinjeno, sa postovanjem i uvazavanjem.

  6. Sto je i normalno,pa nasta to lici da svi istupaju sa licnim stavovima mimo dogovora u vladi,premijerka pokusava da ih nauci kako to rade u svetu ozbiljne vlade a oni se ljute misleci da je ona licno uvredjena. Nije njoj lako,cak mislim da joj je najteze tu.

  7. Kako je uopšte došlo da 75 sekretarijata CONTINENTAL WIND kompanije Marka Krendala, bude postavljena na mesto premijera je suština ovog problema?A tek očekivanja da o temama, po kojima se totalno razlikuju u javnosti govore isto..i složno..je u najmanju ruku smešno.. Taman ko i vlada sa premijerom kakvog ima.

  8. Da li premijer(ka) ponudila ostavku ili nije je pominjala, manje je bitno. Kod nas kao da su ostavke zabranjene, a funkcije traju do iznemoglosti funkcionera ili stranke. Lupetanje Vulina i Đorđevića da nije nuđena ostavka, a novine prenose informaciju da jeste, manje su bitne, bitno je da ima podele u Vladi, a kako funkcioniše bolje da je nema. U svakom slučaju u zemlji vlada jedan čovek i on je predsednik, premijer, ministar, policija, sudstvo, vojska, privreda i kompletne prirode zemlje. Ostali funkcioneri i statisti samo klimaju glavom i uvlače se vođi, koliko mogu i koliko on izdrži, u zadnjici.

  9. Botovi dali vas je sramota od ove zene-coveka,volina,ministra rada,obrazovanja itd? Glasajte slobodno i ako ste placeni ali od srca.Zanima me koliko ima ljudi bez ikakvih vrednosti i morala

  10. Protiv sam ove vlade ali sada sve demokratske stranke treba da podrze premijerku iz principa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.